Holotrooppinen Hengitystyöskentely -työpaja: Läsnöolo

24.-26.1.2020

Työpajan hinta (sisältää varausmaksun 50€):

Tavallinen hinta:

230€ / Earlybird 220€ (ilmottautuminen 29.12. mennessä)

Opiskelija / työtön / eläkeläinen:

210€ / Earlybird 200€ (ilmottautuminen 29.12. mennessä)

(10€ alennus kaikista lippuryhmistä HB Finland ry:n jäsenille) 

(Hinnat sisältävät 10%alv:in)

Työpaja facebookissa

Konsan Kartano, Virusmäentie 9, 20300 Turku

Tämän työpajan teemana on läsnäolo. Läsnäolo on kyky olla tietoinen hetkessä tapahtuvista asioista, ja sitä harjoittamalla voimme tulla tietoisemmaksi ja hyväksyvämmäksi itsestämme ja ympäristöstämme. Teemme perjantaina ja sunnuntaina yksinkertaisia harjoituksia, joilla syvennämme läsnäolon taitoamme. Lauantaina on kaksi Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn sessiota, joista jokainen osallistuja hengittää yhdessä ja toimii sitterinä toisessa. Läsnäololla on tärkeä osuus myös hengitystyöskentelyssä: hengittäjä pyrkii olemaan tietoinen sisäisestä maailmastaan ja kehostaan, ja tämän lisäksi seuraamaan niissä tapahtuvia spontaaneja impulsseja, sitter puolestaan antaa läsnäolemisen lahjansa parilleen. Kokemus molemmista rooleista on usein vaikuttava ja syvän merkityksellinen. Työpaja järjestetään Turussa Konsan Kartanolla (Virusmäentie 9, 20300 Turku) bussiyhteyden ja kävelymatkan päässä Turun keskustasta. Tilaa on on noin 20 osallistujalle. Työpajassa on tarjolla kevyttä purtavaa ja teetä/kahvia sekä vegaaninen päivällinen ja lounas lauantaina. Tapahtumapaikassa on mahdollista majoittua hengittelysalin lattialla (15€/yö, sisältää aamiaisen). Työpaja ei edellytä aikaisempaa kokemusta hengitystyöskentelystä.

Alustava aikataulu

 

Perjantai

16:00-17:00 Johdantoluento Holotrooppiseen Hengitystyöskentelyyn (pakollinen kaikille uusille osallistujille)

17:00-18:00 Työpajan rekisteröityminen

18:00-21:00 Työpajan avaaminen ja läsnäolon harjoituksia

 

Lauantai

9:00-21:00 2 x Hengityssessiot ja työkaluja integraatioon

Sunnuntai

9:00-15:00 Läsnäolon ja integraation harjoituksia, puhepiiri, työpajan sulkeminen


 

Näin varaat paikkasi työpajaan

1. Täytä ilmoittautumis- ja terveystietolomake alla olevasta linkistä

https://docs.google.com/forms/d/1rxjRjQMNmwhW5I6XUsLb615TmjOhwYj3BIh5YsitdYM


 

2. Maksa varausmaksu (50€) tai koko työpajan hinta

(maksutiedot alhaalla)

 

Paikkasi työpajassa on varattu, kun olet täyttänyt ilmoittautumis- ja terveystietolomakkeet sekä maksanut varausmaksun tai koko työpajan hinnan. Jos työpaja menee täyteen, laitamme sinut jonotuslistalle, josta ilmoitamme sinulle erikseen.

 

Terveystietolomakkeen tarkoituksena on kartoittaa, että menetelmä on sinulle turvallinen. Mikäli vastaat johonkin kohtaan kyllä, se ei tarkoita suoraan ettet voi osallistua. Käymme tarvittaessa terveystietolomakkeesi kanssasi läpi tarkemmin, ja jos mahdollista, koitamme löytää sinulle turvallisen tavan osallistua työpajaan. Jos jokin lomakkeen kohta on sinulle epäselvä, voit kysyä meiltä tarkennusta. On tärkeää että vastaat terveystietolomakkeeseen rehellisesti ja kirjoitat auki kaikki mahdolliset lisätiedot.

 

Haastattelemme uudet hengittelijät puhelimitse/skypessä ennen työpajaa, jolloin tarjoutuu hyvä tilaisuus kysyä kysymyksiä ja ilmaista ajatuksia liittyen työpajaan. Myös meihin voi olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse, jos jokin asia mietityttää tai jos haluat avata tilannettasi tarkemmin!

 

Maksutiedot

Työpajan hinta (sisältää varausmaksun 50€):

Tavallinen: 230€ // Earlybird 220€ 29.12. mennessä.

Opiskelija / työtön / eläkeläinen: 210€ // Earlybird 200€ 29.12. mennessä

(10€ alennus kaikista lippuryhmistä HB Finland ry:n jäsenille) 

(Hinnat sisältävät 10%alv:in)

​​

Pankkitiedot

Saaja: Holotropic Breathwork Finland ry

Osoite: Parkinkatu 7 as 1, 20500 Turku, Finland

IBAN: FI20 7997 7990 1619 57

BIC: HOLVFIHH

Summa(€): Työpajan hinta (230€/220€/210€/200€) / varausmaksu (50€)

Viesti: Workshop 1/20 + etu- ja sukunimi 

 

Voit maksaa halutessasi työpajan käteisellä. Tässä tapauksessa pyydämme, että maksat varausmaksun tilille ja lopun maksusta työpajaan saavuttaessa. Jos yövyt tapahtumapaikassa, maksu käteisellä rekisteröitymisen yhteydessä (15€/yö).

 

Mikäli maksujen kanssa on ongelmia tai haluaisit osallistua työpajaan, mutta rahallinen tilanteesi ei salli sitä, ota yhteyttä niin voimme katsoa miten voisimme edetä asian kanssa.

Jos joudut perumaan osallistumisesi työpajaan, maksamme takaisin koko maksun, jos peruutus on tehty ennen 12.1. Jos peruutus on tehty tämän jälkeen, pidämme varausmaksun.

 

Koska hengittelysessiossa voi ilmetä toisinaan voimakkaita tunteellisia ja fyysisiä kokemuksia, sitä ei suositella raskaana oleville naisille, sydänongelmista ja korkeasta verenpaineesta kärsiville, henkilöille joilla on voimakkaita psykiatrisia häiriöitä, henkilöille joille on tapahtunut lähiaikoina murtumia tai tehty leikkauksia, tarttuvia tauteja akuutisti sairastaville tai epileptikoille. Jos et ole varma, onko työpaja sinulle turvallinen, ota yhteyttä meihin.

Facilitators of the workshop
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nora McDonnell

Nora is a secondary school teacher in the west of Ireland and enjoys bringing the  holotropic perspective to her everyday interactions with young people. She has been involved with Holotropic Breathwork since the late nineties and certified as a GTT facilitator in 2011. Since then she has facilitated at workshops and training modules in Ireland, England, Slovenia, Czech Republic, Ukraine and Austria. She runs workshops in a scenic rural setting in Connemara, County Galway on the west coast with Claire Matthews. 

 

She also regards herself as a freelance facilitator and enjoys travelling to share in the Holotropic Breathwork experience in all its capacities wherever it takes her. She sees Holotropic Breathwork as a way of life rather than just something she does. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valde Orrenmaa

Valde lives in Finland, Kaarina, in little commune with his friends and cats. He started the Holotropic Breathwork training in summer 2016 and got certified in summer 2019. He has masters degree in comparative religion and has been academically and practically interested in non-ordinary states of consciousness, meditation, psychedelics, buddhism and other mystically oriented branches of religions. Lately he has been interested in the connection between music, singing and non-ordinary states of consciousness. Right now he is writing a book about former birth hospital in Turku. He loves meditation, biking in the forest, playing piano and genuine connection with other beings. 


 

 

 

 

 

 

Anna Luik

Anna lives in Tallinn, Estonia but works in Finland as general practitioner for Terveystalo. She started Holotropic Breathwork training at 2016 and got certified in 2018. Holotropic Breathwork, non-ordinary states of consciousness, plant medicines and psychedelics interest her more and more. For she it is very important to understand how to stay healthy both physically and mentally. Nature and animals play also important role in her life.

Rafal Naczelnik

Rafał is from Poland and since 2015 he has been in the Grof Transpersonal Training.

During last years he was participating in the different workshops, where he was experiencing and searching methods and approaches that could help him go through his own difficulties. For him Holotropic Breathwork is the very deep coherent form of therapeutic work which combines body, mind and spirit.

From profession he is an engineer. He likes spending time in the nature, spontaneous dancing, swimming and the working out with his own bodyweight.

Holotropic Breathwork Finland ry

info@holotropic.fi

  • Grey Facebook Icon