top of page

Tupla Holotrooppinen Hengitystyöskentely -retriitti

19.-21.1. Ystävyyden Majatalo, Kruusila

Retriitin hinta:

Tavallinen:

420€ / Earlybird 380€ (ilmoittautuminen 5.1. mennessä)

Opiskelija / työtön / eläkeläinen:

380€ / Earlybird 340€ (ilmoittautuminen 5.1. mennessä)

(10€ alennus kaikista lippuryhmistä HB Finland ry:n jäsenille) 

(Hinnat sisältävät 10%alv:in)

Ystävyyden Majatalo, Kalkkilantie 74, 25110 Kruusila

Tervetuloa kokemaan hengitystyöskentelyn syvyyksiä! Holotropic Breathwork on voimakas ja voimauttava itsetutkiskelun menetelmä, jossa luodaan turvallinen ja kannateltu tila sisältä kumpuavalle spontaanille eheytymisprosessille. Kokemusta ei ohjata ulkoapäin, vaan siinä antaudutaan sisäisen viisauden kannatteluun omalla tahdillaan ja tyylillään hengityksen ja musiikin avittamana. 

 

Tämä retriitti on erinomainen mahdollisuus tutustua menetelmään syvällisesti, sillä retriitin aikana on yhteensä neljä hengityssessiota, joista jokainen hengittää kahdessa ja on sitterinä kahdessa. Toteutamme tuplaretriitin vain viikonlopun mittaisena, jotta useammalle olisi mahdollisuus osallistua. Suosittelemme kuitenkin ottamaan mahdollisuuksien mukaan itselleen vapaaksi retriittiä edeltävän torstain ja sen jälkeisen maanantain, jotta sisäinen prosessi saa riittävästi tilaa ja aikaa. 

 

Pidämme juuri ennen retriittiä yhteisen Zoom-tapaamisen, jossa voimme tutustua toisiimme ja käydä läpi menetelmää. Sinun on mahdollista saapua paikalle jo torstai-iltana majoitusta vastaan (40€, perjantaina aamupala 7€). Perjantaina laskeudumme yhdessä paikalle ja pidämme kaksi hengityssessiota. Lauantaina syvennämme sisäistä prosessia kahdella sessiolla. Tarjoamme hyvät puitteet kokemusten integroimiseen pitkin viikonloppua, ja erityisesti sunnuntaina päivä on varattu integraatiota varten.

 

Retriitti järjestetään Ystävyyden Majatalossa (Kalkkilantie 74, 25110 Kruusila, https://ystavyydenmajatalo.fi). Tapahtumapaikka sijaitsee Turun ja Helsingin välissä ja molemmista suunnista paikalle pääsee helposti linja-autolla. Ystävyyden Majatalon rauhallisessa miljöössä pääset myös saunomaan ja uimaan.

 

Ruokailu ja majoitus kuuluvat retriitin hintaan. Maukkaiden kasvisaterioiden lisäksi koko viikonlopun ajan on tarjolla kevyttä purtavaa ja teetä/kahvia. Majoitus tapahtuu omissa huoneissa.

 

Retriitti ei edellytä aikaisempaa kokemusta hengitystyöskentelystä. Tapahtuma järjestetään suomeksi ja/tai englanniksi, riippuen osallistujien kielitaustasta.

Alustava aikataulu

 

Lähetämme johdantoluennon Holotrooppiseen Hengitystyöskentelyyn videona, joka on pakollinen katsottava kaikille uusille osallistujille ennen retriittiä.

 

Torstai

19:00-21:00 Yhteinen zoom-tapaaminen

 

Voit saapua paikan päälle halutessasi jo torstai-iltana

 

Perjantai

9:00-10:00 Rekisteröityminen

10:00-12:00 Alkupiiri ja valmistautumista

12:00-22:00 Hengittelysessiot, ruokailut ja iltapiiri

 

Lauantai

8:00 Aamupala

9:00-21:00 Hengittelysessiot, ruokailut ja iltapiiri

21:00 Vapaata aikaa/sauna

 

Sunnuntai

8:30 Aamupala

9:30-12:00 Harjoituksia integraation syventämiseen

12:00-14:00 Loppupiiri ja vinkkejä kotiinpaluuseen

14:00 Lounas


 

Näin varaat paikkasi retriittiin

1. Täytä ilmoittautumis- ja terveystietolomake alla olevasta linkistä

https://docs.google.com/forms/d/1uGge455O06GtEcDyHA-XuxuZw1alKtU0grXl-IVTBRQ

 

Terveystietolomakkeella varmistamme, että voimme tukea sinua retriitin aikana parhaalla mahdollisella tavalla ja että sinun on turvallista osallistua retriittiin. Vastaathan siihen rehellisesti. Jos jokin lomakkeen kohta on sinulle epäselvä, kysy meiltä tarkennusta.

 

2. Maksa varausmaksu (50€) tai koko retriitin hinta

(maksutiedot alhaalla)

Paikkasi retriittiin on varattu, kun olet täyttänyt ilmoittautumis- ja terveystietolomakkeet sekä maksanut varausmaksun (50€) tai koko retriitin hinnan. Varausmaksu sisältyy retriitin kokonaishintaan. Lähetämme sinulle sähköpostiin vahvistusviestin, kun olet täyttänyt lomakkeet ja olemme saaneet maksusi. Jos retriitti on täynnä, laitamme sinut jonotuslistalle, josta ilmoitamme sinulle erikseen. 

 

Jos osallistut ensimmäistä kertaa Holotropic Breathwork Finland ry:n järjestämään tapahtumaan, tulee sinun katsoa etukäteen lähettävä johdantoluento Holotrooppiseen Hengitystyöskentelyyn (luentovideo on kestoltaan n. 1,5h, englanniksi). Haastattelemme sinut myös lyhyesti puhelimitse/zoomissa. Haastattelu on samalla hyvä tilaisuus kysyä kysymyksiä ja ilmaista ajatuksia liittyen tapahtumaan. Myös meihin voi olla yhteydessä, jos jokin asia mietityttää. Jos olet ollut aiemmin tapahtumissamme, mutta haluaisit jutella kanssamme etukäteen, tai jos elämäntilanteessasi on tapahtunut muutoksia, joista meidän olisi hyvä tietää, ole meihin yhteydessä.

Maksutiedot

Retriitin hinta:

Tavallinen:

420€ / Earlybird 380€ (ilmoittautuminen 5.1. mennessä)

Opiskelija / työtön / eläkeläinen:

380€ / Earlybird 340€ (ilmoittautuminen 5.1. mennessä)

(10€ alennus kaikista lippuryhmistä HB Finland ry:n jäsenille) 

(Hinnat sisältävät 10%alv:in)

 

Pankkitiedot

Saaja: Holotropic Breathwork Finland ry

Osoite: Parkinkatu 7 as 1, 20500 Turku, Finland

IBAN: FI20 7997 7990 1619 57

BIC: HOLVFIHH

Summa(€): Retriitin hinta TAI Varausmaksu (50€)

Viesti: Retreat 1/24 + etu- ja sukunimi 

 

Mikäli maksujen kanssa on ongelmia tai haluaisit osallistua retriittiin, mutta rahallinen tilanteesi ei salli sitä, ota yhteyttä ja mietitään yhdessä sopiva ratkaisu edetä asian kanssa. Jos maksat vain varausmaksun, loput retriitin hinnasta tulee maksaa viimeistään rekisteröinnissä, jolloin maksuvälineinä käyvät käteinen ja mobilepay. Jos joudut perumaan osallistumisesi, maksamme takaisin koko maksun, jos peruutus on tehty ennen 5.1. Mikäli peruutus tehdään tämän jälkeen, pidämme varausmaksun. 

 

Koska hengittelysessiossa voi ilmetä toisinaan hyvin voimakkaita emotionaalisia ja kehollisia kokemuksia, sitä ei suositella raskaana oleville naisille, sydänongelmista ja korkeasta verenpaineesta kärsiville, henkilöille joilla on voimakkaita psykiatrisia häiriöitä, henkilöille joille on tapahtunut lähiaikoina murtumia tai tehty leikkauksia, tarttuvia tauteja akuutisti sairastaville tai epileptikoille. Jos et ole varma, onko retriitti sinulle turvallinen, ota yhteyttä meihin.

Retriitin fasilitoijat

Valde Orrenmaa

Valde asuu Kaarinassa meren rannalla yhteisössä ystävien ja kissojensa kanssa. Hän on aloittanut Grof Transpersonal Training -koulutuksen 2016, ja on valmistunut Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn fasilitoijaksi vuonna 2019. Menetelmä on Valdelle hyvin rakas, se on syventänyt huomattavasti hänen omaa polkuaan ja tuonut perustavanlaatuisen ymmärryksen hyväksyvän, kannatellun ja turvallisen tilan tärkeydestä ihmisen sisäisessä kasvussa. Valdella on takanaan uskontotieteen maisterin tutkinto, ja hän on niin akateemisesti kuin käytännöllisesti kiinnostunut epätavallisista tajunnantiloista, meditaatiosta, psykedeeleistä, buddhalaisuudesta ja muista mystiikkaa sivuavista uskonnoista. Hän on toiminut kouluttajana ja tapahtumakoordinaattorina suomalaisessa psycare-järjestössä Kotilossa. Hän on tietokirjailija, aguahara-ohjaaja, saattohoidon vapaaehtoinen ja opiskelee parhaillaan kognitiiviseksi lyhytterapeutiksi sekä mindfulness ohjaajaksi. Yhtenä hänen intohimonaan on yhdistää jooginen elämäntapa ja myötätuntoinen oleminen nykyiseen yhteiskuntaan. Valde saa paljon iloa metsästä, meditoinnista, musiikista, tanssimisesta, karaten ja kobudon harrastamisesta sekä aidosta yhteydestä muihin olentoihin.

Jussi Alihanka

Jussi on kotoisin Turun saaristosta Rymättylästä asustaen nyt Kemiössä. Hän on ammatiltaan lääkäri ja erikoistuu parhaillaan psykiatriksi. Hän on lisäksi aloittanut kouluttautumisen integratiiviseksi psykoterapeutiksi Turun yliopistossa. Jussia kiinnostavat erityisesti keholliset ja kokemukselliset metodit terapian tukena, ja hän on MBSR ja TRE ohjaaja. Jussin kiinnostus kohti muuntuneita tajunnantiloja ja niiden kanssa työskentelyä on syntynyt omakohtaisita eheyttävistä kokemuksista eri menetelmien avulla. Erityisesti Holotrooppisella Hengitystyöskentelyllä hän uskoo olevan potentiaalia ihmisten eheytymisprosesseissa ja pyrkii siksi tekemään menetelmästä tunnetumman ja lisäämään sen saavutettavuutta Suomessa. Jussilla on tällä hetkellä paljon puuhaa, mutta hänen prosessiaan on onneksi tukemassa perhe, ystävät, luonto, lukeminen, kiipeily, uinti, meditointi, jooga..

Iida Hokkanen

Iida löysi holotrooppisen hengitystyöskentelyn vuonna 2019 ja siitä alkaen menetelmä on ollut tärkeä osa hänen omaa eheytymismatkaansa. Hengitystyöskentelyn ympärille rakentuva turvallinen, rakkaudellinen ja voimaannuttava yhteisö on tuntunut kodilta niin vahvasti, että Iida inspiroitui aloittamaan Holotrooppisen hengitystyöskentelyn ohjaajakoulutuksen vuonna 2022. 

 

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja keho-mieli-sielu yhteyden mahdollistaminen yksilöille, ryhmille ja yhteisöille on Iidan kutsumus. Hän myös on luontoyhteysohjaaja ja  hengitysvalmentaja. Omaa yhteyttä autenttiseen itseen hän tutkiskelee mielellään äänen, liikkeen, tietoisen hengityksen, sekä luontokokemuksien avulla. 

 

Arjessa Iida on henkilöstöalan ammattilainen, äiti ja pörröisen koiran ulkoiluttaja.

fullsizeoutput_1fd.jpeg
Holotropic (3 of 12).jpg
IMG_6600.jpeg
bottom of page