top of page

Holotrooppinen Hengitystyöskentely -viikonloppuretriitti

Retriitin hinta:

Tavallinen:

280€ / Earlybird 250€ (ilmoittautuminen 12.3. mennessä)

Opiskelija / työtön / eläkeläinen:

250€ / Earlybird 220€ (ilmoittautuminen 12.3. mennessä)

(10€ alennus kaikista lippuryhmistä HB Finland ry:n jäsenille) 

(Hinnat sisältävät 10%alv:in)

Tapahtuma myös Facebookissa

31.3.-2.4. Piikkiö, Pyölinrannan leirikeskus

Pyölinrannan leirikeskus, Pyölintie 77, 21500 Piikkiö

Tervetuloa kokemaan hengitystyöskentelyn syvyyksiä saariston rauhassa lähellä Turkua. Holotropic Breathwork on voimakas itsetutkiskelun menetelmä, joka vahvistaa yhteyttä sisäiseen viisauteen hengityksen, musiikin, keho- ja tunnetyöskentelyn sekä turvallisen tilan avulla. Retriitin aikana on mahdollista antautua sisäiseen prosessiin omalla tahdilla ja tyylillä, ja niin valmistautumiseen kuin kokemusten integraatioon on varattu hyvin aikaa. Perjantaina laskeudumme paikalle, tutustumme ryhmään ja valmistaudumme yhdessä sisäistä matkaa varten. Lauantaina on kaksi Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn sessiota, joista jokainen osallistuja hengittää yhdessä ja toimii sitterinä toisessa. Sunnuntaina annamme aikaa ja tilaa itsellemme sekä tarjoamme menetelmiä ja vinkkejä kokemusten integroimiseen. Majoitus ja ruokailu kuuluvat retriitin hintaan.

 

Retriitti järjestetään saaristossa luonnon helmassa, Harvaluodon saaressa Pyölinrannan leirikeskuksessa (Pyölintie 77, 21500 Piikkiö). Käytössämme on suuri rauhallinen päärakennus ja tunnelmallinen mökki puusaunalla meren rannalla (sauna- ja uintimahdollisuus iltaisin). Makuuhuoneet sijaitsevat rantamökissä ja metsän laitamilla tapahtumatilan vieressä, majoitus tapahtuu pääsääntöisesti jaetuissa huoneissa. Pääset paikalle helpoiten omalla autolla, järjestämme mahdollisuuksien mukaan kimppakyytejä. Turusta pääsee perjantaina myös kilometrin päähän tapahtumapaikasta bussilla. Koko retriitin ajan on tarjolla kevyttä purtavaa ja teetä/kahvia. Lauantaina tarjotaan vegaaninen päivällinen ja lounas, ja sunnuntaina ohjelma päättyy yhteiseen päivälliseen. 

 

Retriitti ei edellytä aikaisempaa kokemusta hengitystyöskentelystä. 

Alustava aikataulu

 

Perjantai

16:30-18:00 Johdantoluento Holotrooppiseen Hengitystyöskentelyyn (pakollinen uusille osallistujille)

18:00-18:30 Retriittiin rekisteröityminen

18:30-21:00 Retriitin avaaminen ja valmistautuminen Holotrooppiseen Hengitystyöskentelyyn

21:00-23:00 Omaa aikaa / mahdollisuus saunaan

 

Lauantai

9:00-22:00 2 x Hengityssessiot, puhepiiri ja sauna

 

Sunnuntai

9:00-15:00 Omaa aikaa, menetelmiä integraatioon ja vinkkejä kotiinpaluuseen


 

Näin varaat paikkasi retriittiin

1. Täytä ilmoittautumis- ja terveystietolomake alla olevasta linkistä

https://docs.google.com/forms/d/1So1UZDyui6P4RkxdGVYT4rMiOaV6jZdGctqt_s5F13U

 

Terveystietolomakkeella kartoitamme taustaasi ja tämän hetkistä vointiasi varmistaaksemme, että sinun on turvallista osallistua retriittiin. Vastaathan siihen rehellisesti. Olemme sinuun yhteydessä tarpeen vaatiessa. Jos jokin lomakkeen

kohta on sinulle epäselvä, kysy meiltä tarkennusta.

 

2. Maksa varausmaksu (50€) tai koko retriitin hinta

(maksutiedot alhaalla)

Paikkasi retriittiin on varattu, kun olet täyttänyt ilmoittautumis- ja terveystietolomakkeet sekä maksanut varausmaksun (50€) tai koko retriitin hinnan. Varausmaksu sisältyy retriitin kokonaishintaan. Lähetämme sinulle sähköpostiin vahvistusviestin, kun olet täyttänyt lomakkeet ja olemme saaneet maksusi. Jos retriitti menee täyteen, laitamme sinut jonotuslistalle, josta ilmoitamme sinulle erikseen. 

 

Jos osallistut ensimmäistä kertaa Holotropic Breathwork Finland ry:n järjestämään tapahtumaan, haastattelemme sinut lyhyesti puhelimitse/zoomissa ennen retriittiä. Haastattelu on samalla hyvä tilaisuus kysyä kysymyksiä ja ilmaista ajatuksia liittyen tapahtumaan. Myös meihin voi olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse, jos jokin asia mietityttää. Jos olet ollut aiemmin tapahtumissamme, mutta haluaisit jutella kanssamme etukäteen, tai jos elämäntilanteessasi on tapahtunut muutoksia, joista meidän olisi hyvä tietää, ole meihin yhteydessä.

Maksutiedot

Retriitin hinta:

Tavallinen:

280€ / Earlybird 250€ (ilmoittautuminen 12.3. mennessä)

Opiskelija / työtön / eläkeläinen:

250€ / Earlybird 220€ (ilmoittautuminen 12.3. mennessä)

(10€ alennus kaikista lippuryhmistä HB Finland ry:n jäsenille) 

(Hinnat sisältävät 10%alv:in)

Pankkitiedot

Saaja: Holotropic Breathwork Finland ry

Osoite: Parkinkatu 7 as 1, 20500 Turku, Finland

IBAN: FI20 7997 7990 1619 57

BIC: HOLVFIHH

Summa(€): Retriitin hinta TAI Varausmaksu (50€)

Viesti: Retreat 3/23 + etu- ja sukunimi 

 

Mikäli maksujen kanssa on ongelmia tai haluaisit osallistua retriittiin, mutta rahallinen tilanteesi ei salli sitä, ota yhteyttä ja mietitään yhdessä sopiva ratkaisu edetä asian kanssa. Jos maksat vain varausmaksun, loput retriitin hinnasta tulee maksaa viimeistään rekisteröinnissä, jolloin maksuvälineinä käyvät käteinen ja mobilepay. Jos joudut perumaan osallistumisesi, maksamme takaisin koko maksun, jos peruutus on tehty ennen 20.3. Mikäli peruutus tehdään tämän jälkeen, pidämme varausmaksun. 

 

Koska hengittelysessiossa voi ilmetä toisinaan hyvin voimakkaita emotionaalisia ja kehollisia kokemuksia, sitä ei suositella raskaana oleville naisille, sydänongelmista ja korkeasta verenpaineesta kärsiville, henkilöille joilla on voimakkaita psykiatrisia häiriöitä, henkilöille joille on tapahtunut lähiaikoina murtumia tai tehty leikkauksia, tarttuvia tauteja akuutisti sairastaville tai epileptikoille. Jos et ole varma, onko retriitti sinulle turvallinen, ota yhteyttä meihin.

Retriitin fasilitoijat

Valde Orrenmaa

Valde asuu Kaarinassa meren rannalla pienessä yhteisössä ystävien ja kissojensa kanssa. Hän on aloittanut Grof Transpersonal Training -koulutuksen 2016, valmistuen Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn fasilitoijaksi kesällä 2019. Menetelmä on hyvin lähellä hänen sydäntään ja se on tuonut paljon inspiraatiota ja voimavaroja päivittäiseen elämään. Valdella on takanaan uskontotieteen maisterin tutkinto, ja hän on ollut niin akateemisesti kuin käytännöllisesti kiinnostunut epätavallisista tajunnantiloista, meditaatiosta, psykedeeleistä, buddhalaisuudesta ja muista mystiikkaa sivuavista uskonnoista. Hän on tietokirjailija, aguahara-ohjaaja ja on aloittanut juuri kognitiivisen lyhytterapian opinnot. Yhtenä hänen intohimonaan on yhdistää jooginen elämäntapa nykyiseen yhteiskuntaan. Valde saa paljon iloa meditoinnista, metsässä pyöräilystä, pianon soittamisesta ja aidosta yhteydestä muihin ihmisiin. 

Jussi Alihanka

Jussi on kotoisin Turun saaristosta Rymättylästä asustaen nyt Kemiössä. Hän on ammatiltaan lääkäri ja erikoistuu parhaillaan psykiatriksi. Hän on lisäksi aloittanut kouluttautumisen integratiiviseksi psykoterapeutiksi Turun yliopistossa. Jussia kiinnostavat erityisesti keholliset ja kokemukselliset metodit terapian tukena, ja hän on MBSR ja TRE ohjaaja. Jussin kiinnostus kohti muuntuneita tajunnantiloja ja niiden kanssa työskentelyä on syntynyt omakohtaisita eheyttävistä kokemuksista eri menetelmien avulla. Erityisesti Holotrooppisella Hengitystyöskentelyllä hän uskoo olevan potentiaalia ihmisten eheytymisprosesseissa ja pyrkii siksi tekemään menetelmästä tunnetumman ja lisäämään sen saavutettavuutta Suomessa. Jussilla on tällä hetkellä paljon puuhaa, mutta hänen prosessiaan on onneksi tukemassa perhe, ystävät, luonto, lukeminen, kiipeily, uinti, meditointi, jooga..

Iida Hokkanen

Iida löysi holotrooppisen hengitystyöskentelyn vuonna 2019 ja siitä alkaen menetelmä on ollut tärkeä osa hänen omaa eheytymismatkaansa. Hengitystyöskentelyn ympärille rakentuva turvallinen, rakkaudellinen ja voimaannuttava yhteisö on tuntunut kodilta niin vahvasti, että Iida inspiroitui aloittamaan Holotrooppisen hengitystyöskentelyn ohjaajakoulutuksen vuonna 2022. 

 

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja keho-mieli-sielu yhteyden mahdollistaminen yksilöille, ryhmille ja yhteisöille on Iidan kutsumus. Hän on luontoyhteysohjaaja, tekee energiahoitoja ja sertifioituu hengitysvalmentajaksi myöhemmin vuonna 2023. Omaa yhteyttä autenttiseen itseen hän tutkiskelee mielellään äänen, liikkeen ja hengitystyöskentelyn avulla, sekä luontokokemuksien kautta. 

 

Arjessa Iida on henkilöstöalan ammattilainen, upean 8-vuotiaan tytön äiti ja pörröisen koiran palvelusväkeä.

fullsizeoutput_1fd.jpeg
Holotropic (3 of 12).jpg
IMG_6600.jpeg
bottom of page