top of page

Tupla Holotrooppinen Hengitystyöskentely -retriitti

9.-11.6. Espoo, Röylän koulu

Retriitin hinta:

Tavallinen:

320€ / Earlybird 270€ (ilmoittautuminen 28.5. mennessä)

Opiskelija / työtön / eläkeläinen:

270€ / Earlybird 230€ (ilmoittautuminen 28.5. mennessä)

(10€ alennus kaikista lippuryhmistä HB Finland ry:n jäsenille) 

(Hinnat sisältävät 10%alv:in)

Tapahtuma myös Facebookissa

Röylän koulu, Snettansintie 39, 02940 Espoo

Tervetuloa kokemaan hengitystyöskentelyn syvyyksiä! Holotropic Breathwork on voimakas ja voimauttava itsetutkiskelun menetelmä, jossa luodaan turvallinen ja kannateltu tila sisältä kumpuavalle spontaanille eheytymisprosessille. Kokemusta ei ohjata ulkoapäin, vaan siinä antaudutaan sisäisen viisauden kannatteluun omalla tahdillaan ja tyylillään hengityksen ja musiikin avittamana. 

 

Tämän retriitin aikana on yhteensä neljä hengityssessiota, joista jokainen hengittää kahdessa ja on sitterinä kahdessa. Olemme iloisia että voimme pitkästä aikaa järjestää tuplahengittelyt, sillä se voi mahdollistaa hyvinkin syvällisiä prosesseja ja yhteyttä omaan sisäiseen viisauteen. Tämä on mielestämme yksi ideaaleimmista tavoista hyödyntää tätä menetelmää! Järjestämme ensimmäistä kertaa tuplahengittelyt vain viikonlopun mittaisessa tapahtumassa, jotta mukaan pääsevät myös kiireisemmät ihmiset. Suosittelemme kuitenkin ottamaan mahdollisuuksien mukaan itselleen vapaaksi retriittiä edeltävän torstain ja erityisesti sen jälkeisen maanantain, jotta sisäinen prosessi saa riittävästi tilaa ja aikaa. 

 

Perjantaina laskeudumme paikalle, tutustumme ryhmään ja valmistaudumme yhdessä sisäistä matkaa varten. Pidämme ensimmäisen hengittelysession perjantai-iltana, kaksi sessiota lauantaina ja viimeisen sunnuntai-aamuna. Tarjoamme hyvät puitteet kokemusten integroimiseen pitkin viikonloppua, ja erityisesti sunnuntaina-päivä on varattu integraatiota varten.

 

Retriitti järjestetään historiallisessa Röylän koulussa Espoossa (Snettansintie 39, 02940 Espoo), jonne pääsee julkisilla esimerkiksi Helsingin keskustasta hieman yli tunnissa.

Ruokailu kuuluu retriitin hintaan. Koko viikonlopun ajan on tarjolla kevyttä purtavaa ja teetä/kahvia. Perjantaina tarjoamme vegaanisen illallisen, lauantaina lounaan ja päivällisen sekä sunnuntaina lounaan.

 

Majoitukseen on erilaisia mahdollisuuksia. Retriittipaikassa ei ole erillisiä huoneita majoitukseen, mutta siellä on mahdollista yöpyä jaetusti hengittelysalissa. Voit yöpyä myös teltassa tapahtumapaikan pihalla. Tarjoamme aamupalan viiden euron hintaan. Voit yöpyä myös muualla, kunhan ehdit osallistumaan retriittiin aikataulujen puitteissa. Lähistöllä on esimerkiksi yksityisiä majoitusvaihtoehtoja, kuten Backbyn kartano https://www.backby.fi/fi/, Hotelli korpilampi https://www.korpilampi.fi, Serena lomamökit https://serena.fi/majoitus/mokit/

 

Retriitti ei edellytä aikaisempaa kokemusta hengitystyöskentelystä. Tapahtuma järjestetään suomeksi ja/tai englanniksi, riippuen osallistujien kielitaustasta.

 

Alustava aikataulu

 

Lähetämme johdantoluennon Holotrooppiseen Hengitystyöskentelyyn videona, joka on pakollinen katsottava kaikille uusille osallistujille ennen retriittiä

 

Perjantai

13:30-14:00 Rekisteröityminen

14:00 Alkupiiri ja valmistautuminen Holotrooppiseen Hengitystyöskentelyyn

16:30 Hengityssessio #1

20:00 Illallinen

21:00-22:00 Iltapiiri

 

Lauantai

8:00 Aamupala

9:00 Hengityssessio #2

13:00 Lounas

14:30 Hengityssessio #3

18:30 Päivällinen

19:30 Iltapiiri

21:00 Vapaata aikaa

 

Sunnuntai

8:00 Aamupala

9:00 Hengityssessio #4

13:00 Lounas

14:00-17:30 Integraatioaikaa ja retriitin sulkeminen


 

Näin varaat paikkasi retriittiin

1. Täytä ilmoittautumis- ja terveystietolomake alla olevasta linkistä

https://docs.google.com/forms/d/1JqqRi6UbvtrrJw5_aIOLfEQZxAXwEXw13W88lD7VZi4

 

Terveystietolomakkeella kartoitamme taustaasi ja tämän hetkistä vointiasi varmistaaksemme, että sinun on turvallista osallistua retriittiin. Vastaathan siihen rehellisesti. Olemme sinuun yhteydessä tarpeen vaatiessa. Jos jokin lomakkeen

kohta on sinulle epäselvä, kysy meiltä tarkennusta.

 

2. Maksa varausmaksu (50€) tai koko retriitin hinta

(maksutiedot alhaalla)

Paikkasi retriittiin on varattu, kun olet täyttänyt ilmoittautumis- ja terveystietolomakkeet sekä maksanut varausmaksun (50€) tai koko retriitin hinnan. Varausmaksu sisältyy retriitin kokonaishintaan. Lähetämme sinulle sähköpostiin vahvistusviestin, kun olet täyttänyt lomakkeet ja olemme saaneet maksusi. Jos retriitti menee täyteen, laitamme sinut jonotuslistalle, josta ilmoitamme sinulle erikseen. 

 

Jos osallistut ensimmäistä kertaa Holotropic Breathwork Finland ry:n järjestämään tapahtumaan, tulee sinun katsoa lähettämältämme videolta johdantoluento Holotrooppiseen Hengitystyöskentelyyn, jonka jälkeen haastattelemme sinut lyhyesti puhelimitse/zoomissa. Haastattelu on samalla hyvä tilaisuus kysyä kysymyksiä ja ilmaista ajatuksia liittyen tapahtumaan. Myös meihin voi olla yhteydessä, jos jokin asia mietityttää. Jos olet ollut aiemmin tapahtumissamme, mutta haluaisit jutella kanssamme etukäteen, tai jos elämäntilanteessasi on tapahtunut muutoksia, joista meidän olisi hyvä tietää, ole meihin yhteydessä.

 

Maksutiedot

Retriitin hinta:

Tavallinen:

320€ / Earlybird 270€ (ilmoittautuminen 28.5. mennessä)

Opiskelija / työtön / eläkeläinen:

270€ / Earlybird 230€ (ilmoittautuminen 28.5. mennessä)

(10€ alennus kaikista lippuryhmistä HB Finland ry:n jäsenille) 

(Hinnat sisältävät 10%alv:in)

Pankkitiedot

Saaja: Holotropic Breathwork Finland ry

Osoite: Parkinkatu 7 as 1, 20500 Turku, Finland

IBAN: FI20 7997 7990 1619 57

BIC: HOLVFIHH

Summa(€): Retriitin hinta TAI Varausmaksu (50€)

Viesti: Retreat 6/23 + etu- ja sukunimi 

 

Mikäli maksujen kanssa on ongelmia tai haluaisit osallistua retriittiin, mutta rahallinen tilanteesi ei salli sitä, ota yhteyttä ja mietitään yhdessä sopiva ratkaisu edetä asian kanssa. Jos maksat vain varausmaksun, loput retriitin hinnasta tulee maksaa viimeistään rekisteröinnissä, jolloin maksuvälineinä käyvät käteinen ja mobilepay. Jos joudut perumaan osallistumisesi, maksamme takaisin koko maksun, jos peruutus on tehty ennen 28.5. Mikäli peruutus tehdään tämän jälkeen, pidämme varausmaksun. 

 

Koska hengittelysessiossa voi ilmetä toisinaan hyvin voimakkaita emotionaalisia ja kehollisia kokemuksia, sitä ei suositella raskaana oleville naisille, sydänongelmista ja korkeasta verenpaineesta kärsiville, henkilöille joilla on voimakkaita psykiatrisia häiriöitä, henkilöille joille on tapahtunut lähiaikoina murtumia tai tehty leikkauksia, tarttuvia tauteja akuutisti sairastaville tai epileptikoille. Jos et ole varma, onko retriitti sinulle turvallinen, ota yhteyttä meihin.

Retriitin fasilitoijat

Valde Orrenmaa

Valde asuu Kaarinassa meren rannalla pienessä yhteisössä ystävien ja kissojensa kanssa. Hän on aloittanut Grof Transpersonal Training -koulutuksen 2016, valmistuen Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn fasilitoijaksi kesällä 2019. Menetelmä on hyvin lähellä hänen sydäntään ja se on tuonut paljon inspiraatiota ja voimavaroja päivittäiseen elämään. Valdella on takanaan uskontotieteen maisterin tutkinto, ja hän on ollut niin akateemisesti kuin käytännöllisesti kiinnostunut epätavallisista tajunnantiloista, meditaatiosta, psykedeeleistä, buddhalaisuudesta ja muista mystiikkaa sivuavista uskonnoista. Hän on tietokirjailija, aguahara-ohjaaja ja on aloittanut juuri kognitiivisen lyhytterapian opinnot. Yhtenä hänen intohimonaan on yhdistää jooginen elämäntapa nykyiseen yhteiskuntaan. Valde saa paljon iloa meditoinnista, tanssista, metsässä pyöräilystä, karaten ja kobudon harrastamisesta, pianon soittamisesta ja aidosta yhteydestä muihin ihmisiin. 

Jussi Alihanka

Jussi on kotoisin Turun saaristosta Rymättylästä asustaen nyt Kemiössä. Hän on ammatiltaan lääkäri ja erikoistuu parhaillaan psykiatriksi. Hän on lisäksi aloittanut kouluttautumisen integratiiviseksi psykoterapeutiksi Turun yliopistossa. Jussia kiinnostavat erityisesti keholliset ja kokemukselliset metodit terapian tukena, ja hän on MBSR ja TRE ohjaaja. Jussin kiinnostus kohti muuntuneita tajunnantiloja ja niiden kanssa työskentelyä on syntynyt omakohtaisita eheyttävistä kokemuksista eri menetelmien avulla. Erityisesti Holotrooppisella Hengitystyöskentelyllä hän uskoo olevan potentiaalia ihmisten eheytymisprosesseissa ja pyrkii siksi tekemään menetelmästä tunnetumman ja lisäämään sen saavutettavuutta Suomessa. Jussilla on tällä hetkellä paljon puuhaa, mutta hänen prosessiaan on onneksi tukemassa perhe, ystävät, luonto, lukeminen, kiipeily, uinti, meditointi, jooga..

Iida Hokkanen

Iida löysi holotrooppisen hengitystyöskentelyn vuonna 2019 ja siitä alkaen menetelmä on ollut tärkeä osa hänen omaa eheytymismatkaansa. Hengitystyöskentelyn ympärille rakentuva turvallinen, rakkaudellinen ja voimaannuttava yhteisö on tuntunut kodilta niin vahvasti, että Iida inspiroitui aloittamaan Holotrooppisen hengitystyöskentelyn ohjaajakoulutuksen vuonna 2022. 

 

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja keho-mieli-sielu yhteyden mahdollistaminen yksilöille, ryhmille ja yhteisöille on Iidan kutsumus. Hän on luontoyhteysohjaaja, tekee energiahoitoja ja sertifioituu hengitysvalmentajaksi myöhemmin vuonna 2023. Omaa yhteyttä autenttiseen itseen hän tutkiskelee mielellään äänen, liikkeen ja hengitystyöskentelyn avulla, sekä luontokokemuksien kautta. 

 

Arjessa Iida on henkilöstöalan ammattilainen, upean 8-vuotiaan tytön äiti ja pörröisen koiran palvelusväkeä.

fullsizeoutput_1fd.jpeg
Holotropic (3 of 12).jpg
IMG_6600.jpeg
bottom of page