top of page

Holotrooppinen Hengitystyöskentely -viikonloppuretriitti
29.9.-1.10. @ Hub Feenix, Raasepori

Retriitin hinta

Tavallinen:

420€ / Earlybird 380€ (ilmoittautuminen 17.9. mennessä)

Opiskelija / työtön / eläkeläinen:

360€ / Earlybird 320€ (ilmoittautuminen 17.9. mennessä)

(10€ alennus kaikista lippuryhmistä HB Finland ry:n jäsenille) 

(Hinnat sisältävät 10% alv:in)

Hub Feeniks

Högbenintie 30, 10350 Meltola

Tervetuloa kokemaan hengitystyöskentelyn syvyyksiä syksyiselle retriitille Hub Feeniksiin! Holotropic Breathwork on voimakas itsetutkiskelun menetelmä, joka vahvistaa yhteyttä omaan sisäiseen viisauteen. Retriitin aikana on mahdollista antautua sisäiseen prosessiin turvallisessa, sallivassa ja tuetussa tilassa omalla tahdilla ja tyylillä. Perjantaina laskeudumme paikalle, tutustumme ryhmään ja valmistaudumme yhdessä sisäistä matkaa varten. Lauantaina on kaksi Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn sessiota, joista jokainen osallistuja hengittää yhdessä ja on sitterinä toisessa. Sunnuntaina tahti on rauhallinen: annamme aikaa ja tilaa kokemusten integroimiselle.

 

Retriitti järjestetään Raaseporissa Hub Feeniksissä, entisessä parantolassa kauniin luonnon äärellä (www.hubfeenix.fi, Högbenintie 30, 10350 Meltola). Hub Feeniksiin on tunnin ajomatka Helsingistä, puolentoista tunnin matka Turusta, ja pääset paikalle myös tulemalla junalla tai bussilla Karjaalle, josta voimme hakea sinut. Retriitin hintaan sisältyy majoitus kahden hengen huoneissa. Erillistä maksua vastaan (40€) on mahdollisuus myös omaan huoneeseen. Maukas kasvisruoka sisältyy retriitin hintaan. Käytössämme on myös sauna järven läheisyydessä.

 

Retriitti ei edellytä aikaisempaa kokemusta hengitystyöskentelystä. Puhumme retriitillä suomea ja/tai englantia, riippuen osallistujien kielitaidoista. Tulkkaamme tarvittaessa.


 

Alustava aikataulu

 

Perjantai

16:30-17:00 Retriittiin rekisteröityminen

17:00-21:00 Retriitin avaaminen, ruokailu ja valmistavia harjoituksia

21:00-23:00 Omaa aikaa / mahdollisuus saunaan

 

Lauantai

8:00 Aamupala

9:00-22:00 2 x Hengityssessiot, puhepiiri ja sauna

 

Sunnuntai

8:00 Aamupala

9:00-14:00 Aikaa integraatioon ja vinkkejä kotiinpaluuseen

14:00 Loppulounas


 

Näin varaat paikkasi retriittiin

1. Täytä ilmoittautumis- ja terveystietolomake alla olevasta linkistä

https://docs.google.com/forms/d/1W1aPIHLt-mhl7VE3l_Dr7k5s-E7lWO_7stje4EbloqE

 

Terveystietolomakkeella varmistamme, että sinun on turvallista osallistua retriittiin. Vastaathan siihen rehellisesti. Jos jokin lomakkeen kohta on sinulle epäselvä, kysy meiltä tarkennusta.

 

2. Maksa varausmaksu (50€) tai koko retriitin hinta

(maksutiedot alhaalla)

Paikkasi retriittiin on varattu, kun olet täyttänyt ilmoittautumis- ja terveystietolomakkeet sekä maksanut varausmaksun (50€) tai koko retriitin hinnan. Varausmaksu sisältyy retriitin kokonaishintaan. Lähetämme sinulle sähköpostiin vahvistusviestin, kun olet täyttänyt lomakkeet ja olemme saaneet maksusi. 

 

Jos osallistut ensimmäistä kertaa järjestämäämme tapahtumaan, saat katsottavaksi johdantoluennon menetelmään, jonka lähetämme sinulle rekisteröitymisesi jälkeen. Haastattelemme lisäksi uudet osallistujat videopuhelulla ennen retriittiä. Jos jokin asia mietityttää, ole meihin yhteydessä. Jos olet ollut aiemmin tapahtumissamme ja haluaisit jutella kanssamme etukäteen, tai jos elämäntilanteessasi on tapahtunut muutoksia, joista meidän olisi hyvä tietää, ole meihin yhteydessä.

Maksutiedot

Retriitin hinta:

Tavallinen:

420€ / Earlybird 380€ (ilmoittautuminen 17.9. mennessä)

Opiskelija / työtön / eläkeläinen:

360€ / Earlybird 320€ (ilmoittautuminen 17.9. mennessä)

(10€ alennus kaikista lippuryhmistä HB Finland ry:n jäsenille) 

(Hinnat sisältävät 10%alv:in)

Pankkitiedot

Saaja: Holotropic Breathwork Finland ry

Osoite: Parkinkatu 7 as 1, 20500 Turku, Finland

IBAN: FI20 7997 7990 1619 57

BIC: HOLVFIHH

Summa(€): Retriitin hinta TAI Varausmaksu (50€)

Viesti: Retreat 9/23 + etu- ja sukunimi 

 

Mikäli maksujen kanssa on ongelmia tai haluaisit osallistua retriittiin, mutta rahallinen tilanteesi ei salli sitä, ota yhteyttä ja mietitään yhdessä sopiva ratkaisu. Jos maksat vain varausmaksun, loput retriitin hinnasta tulee maksaa viimeistään rekisteröinnissä, jolloin maksuvälineinä käyvät käteinen ja mobilepay. Jos joudut perumaan osallistumisesi, maksamme takaisin koko maksun, jos peruutus on tehty ennen 17.9. Mikäli peruutus tehdään tämän jälkeen, pidämme varausmaksun. 

 

Koska hengittelysessiossa voi ilmetä toisinaan hyvin voimakkaita emotionaalisia ja kehollisia kokemuksia, sitä ei suositella raskaana oleville naisille, sydänongelmista ja korkeasta verenpaineesta kärsiville, henkilöille joilla on voimakkaita psykiatrisia häiriöitä, henkilöille joille on tapahtunut lähiaikoina murtumia tai tehty leikkauksia, tarttuvia tauteja akuutisti sairastaville tai epileptikoille. Jos et ole varma, onko retriitti sinulle turvallinen, ota yhteyttä meihin.

 

Retriitin fasilitoijat

 

Valde Orrenmaa

Valde asuu Kaarinassa meren rannalla yhteisössä ystävien ja kissojensa kanssa. Hän on aloittanut Grof Transpersonal Training -koulutuksen 2016, ja on valmistunut Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn fasilitoijaksi vuonna 2019. Hengitystyöskentelytapahtumia hän on järjestänyt vuodesta 2018 lähtien. Menetelmä on Valdelle hyvin rakas, se on syventänyt huomattavasti hänen omaa polkuaan ja tuonut perustavanlaatuisen ymmärryksen hyväksyvän, kannatellun ja turvallisen tilan tärkeydestä ihmisen sisäisessä kasvussa. Valdella on takanaan uskontotieteen maisterin tutkinto, ja hän on niin akateemisesti kuin käytännöllisesti kiinnostunut epätavallisista tajunnantiloista, meditaatiosta, psykedeeleistä, buddhalaisuudesta ja muista mystiikkaa sivuavista uskonnoista. Hän on toiminut kouluttajana ja toiminnan organisoijana Kotilossa, joka on suomalainen psycare- ja haittojenvähennysjärjestö. Hän on tietokirjailija, aguahara-ohjaaja ja opiskelee parhaillaan kognitiiviseksi lyhytterapeutiksi sekä mindfulness ohjaajaksi. Yhtenä hänen intohimonaan on yhdistää jooginen elämäntapa ja myötätuntoinen oleminen nykyiseen yhteiskuntaan. Valde saa paljon iloa metsästä, meditoinnista, musiikista, tanssimisesta, karaten ja kobudon harrastamisesta sekä aidosta yhteydestä muihin olentoihin.  

Jussi Alihanka

Jussi on kotoisin Turun saaristosta Rymättylästä asustaen nyt Kemiössä. Hän on ammatiltaan lääkäri ja erikoistuu parhaillaan psykiatriksi. Hän on lisäksi aloittanut kouluttautumisen integratiiviseksi psykoterapeutiksi Turun yliopistossa. Jussia kiinnostavat erityisesti keholliset ja kokemukselliset metodit terapian tukena, ja hän on MBSR ja TRE ohjaaja. Jussin kiinnostus kohti muuntuneita tajunnantiloja ja niiden kanssa työskentelyä on syntynyt omakohtaisita eheyttävistä kokemuksista eri menetelmien avulla. Erityisesti Holotrooppisella Hengitystyöskentelyllä hän uskoo olevan potentiaalia ihmisten eheytymisprosesseissa ja pyrkii siksi tekemään menetelmästä tunnetumman ja lisäämään sen saavutettavuutta Suomessa. Jussilla on tällä hetkellä paljon puuhaa, mutta hänen prosessiaan on onneksi tukemassa perhe, ystävät, luonto, lukeminen, kiipeily, uinti, meditointi, jooga..


 

Iida Hokkanen

Iida löysi holotrooppisen hengitystyöskentelyn vuonna 2019 ja siitä alkaen menetelmä on ollut tärkeä osa hänen omaa eheytymismatkaansa. Hengitystyöskentelyn ympärille rakentuva turvallinen, rakkaudellinen ja voimaannuttava yhteisö on tuntunut kodilta niin vahvasti, että Iida inspiroitui aloittamaan Holotrooppisen hengitystyöskentelyn ohjaajakoulutuksen vuonna 2022. 

 

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja keho-mieli-sielu yhteyden mahdollistaminen yksilöille, ryhmille ja yhteisöille on Iidan kutsumus. Hän on luontoyhteysohjaaja, tekee energiahoitoja ja sertifioituu hengitysvalmentajaksi myöhemmin vuonna 2023. Omaa yhteyttä autenttiseen itseen hän tutkiskelee mielellään äänen, liikkeen ja hengitystyöskentelyn avulla, sekä luontokokemuksien kautta. 

 

Arjessa Iida on henkilöstöalan ammattilainen, upean 8-vuotiaan tytön äiti ja pörröisen koiran palvelusväkeä.

fullsizeoutput_1fd.jpeg
Holotropic (3 of 12).jpg
bottom of page