Holotrooppinen Hengitystyöskentely -viikonlopputyöpaja 24.-26.9. Piikkiö

Työpajan hinta:

Tavallinen:

280€ / Earlybird 260€ (ilmoittautuminen 12.9. mennessä)

Opiskelija / työtön / eläkeläinen:

260€ / Earlybird 240€ (ilmoittautuminen 12.9. mennessä)

(10€ alennus kaikista lippuryhmistä HB Finland ry:n jäsenille) 

(Hinnat sisältävät 10%alv:in)

Tapahtuma myös facebookissa

Pyölinrannan leirikeskus

Pyölintie 77, 21500 Piikkiö

Tervetuloa antautumaan sisäiseen maailmaasi hengitystyöskentelyn keinoin saariston rauhassa lähellä Turkua. Perjantaina laskeudumme paikalle ja valmistaudumme sisäistä matkaa varten. Lauantaina on kaksi Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn sessiota, joista jokainen osallistuja hengittää yhdessä ja toimii sitterinä toisessa. Sunnuntaina annamme aikaa ja tilaa itsellemme sekä tarjoamme menetelmiä ja vinkkejä kokemusten integroimiseen.

 

Työpaja järjestetään saaristossa luonnon helmassa, Pyölinrannan leirikeskuksessa (Pyölintie 77, 21500 Piikkiö). Käytössämme on suuri rauhallinen päärakennus ja tunnelmallinen mökki puusaunalla merenrannalla. Makuuhuoneet sijaitsevat rantamökissä ja metsän laitamilla tapahtumatilan vieressä. Pyrimme järjestämään paikalle kimppakyytejä. Turusta pääsee myös kilometrin päähän tapahtumapaikasta paikallisbussilla (tarkemmat aikataulut ilmoitetaan myöhemmin).

 

Työpaja ei edellytä aikaisempaa kokemusta hengitystyöskentelystä. Tilaa on 10 osallistujalle. Työpajassa on tarjolla kevyttä purtavaa ja teetä/kahvia sekä vegaaninen päivällinen ja lounas lauantaina ja päivällinen sunnuntaina. Emme voi pitää työpajassa hengitystyöskentelyn luonteen vuoksi turvavälejä tai maskeja. Jos sinulla on korona-oireita tai olet ollut ennen työpajaa kontaktissa koronaan sairastuneiden kanssa, pyydämme ettet osallistu työpajaan. Jos joudumme perumaan työpajan koronatilanteen vuoksi, palautamme koko maksun takaisin. 

Alustava aikataulu

Perjantai

16:30-18:00 Johdantoluento Holotrooppiseen Hengitystyöskentelyyn (pakollinen uusille osallistujille)

18:00-18:30 Työpajaan rekisteröityminen

18:30-21:00 Työpajan avaaminen ja valmistautuminen Holotrooppiseen Hengitystyöskentelyyn


 

Lauantai

9:00-22:00 2 x Hengityssessiot, puhepiiri ja sauna/tanssi

 

Sunnuntai

9:00-15:00 Omaa aikaa, menetelmiä integraatioon ja vinkkejä kotiinpaluuseen


 

Näin varaat paikkasi työpajaan

1. Täytä ilmoittautumis- ja terveystietolomake alla olevasta linkistä

https://docs.google.com/forms/d/1g06uNYo-V0qg0M9MWs3BjdblUBiUl_FI8FK9tRckW14/

 

Terveystietolomakkeella kartoitamme taustaasi ja tämän hetkistä vointiasi varmistaaksemme, että sinun on turvallista osallistua työpajaan. Vastaathan siihen rehellisesti. Olemme sinuun yhteydessä tarpeen vaatiessa. Jos jokin lomakkeen kohta on sinulle epäselvä, kysy meiltä tarkennusta.

 

2. Maksa varausmaksu (50€) tai koko työpajan hinta

(maksutiedot alhaalla)

 

Paikkasi työpajassa on varattu, kun olet täyttänyt ilmoittautumis- ja terveystietolomakkeet sekä maksanut koko työpajan hinnan. Jos työpaja menee täyteen, laitamme sinut jonotuslistalle, josta ilmoitamme sinulle erikseen. 

 

Jos osallistut ensimmäistä kertaa Holotropic Breathwork Finland ry:n järjestämään työpajaan, haastattelemme sinut lyhyesti puhelimitse/skypessä ennen työpajaa. Haastattelu on samalla hyvä tilaisuus kysyä kysymyksiä ja ilmaista ajatuksia liittyen viikonloppuun. Myös meihin voi olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse, jos jokin asia mietityttää. Jos olet ollut aiemmin työpajassamme, mutta haluaisit jutella kanssamme tai jos elämäntilanteessasi on tapahtunut muutoksia, joista meidän olisi hyvä tietää, ole meihin yhteydessä.

 

Maksutiedot

Työpajan hinta:

Tavallinen:

280€ / Earlybird 260€ (ilmoittautuminen 12.9. mennessä)

Opiskelija / työtön / eläkeläinen:

260€ / Earlybird 240€ (ilmoittautuminen 12.9. mennessä)

(10€ alennus kaikista lippuryhmistä HB Finland ry:n jäsenille) 

(Hinnat sisältävät 10%alv:in)

Pankkitiedot

Saaja: Holotropic Breathwork Finland ry

Osoite: Parkinkatu 7 as 1, 20500 Turku, Finland

IBAN: FI20 7997 7990 1619 57

BIC: HOLVFIHH

Summa(€): Työpajan hinta (280€/260€/240€) / Varausmaksu (50€)

Viesti: Workshop 9/21 + etu- ja sukunimi 

 

Mikäli maksujen kanssa on ongelmia tai haluaisit osallistua työpajaan, mutta rahallinen tilanteesi ei salli sitä, ota yhteyttä ja mietitään yhdessä sopiva ratkaisu edetä asian kanssa. Jos maksat vain varausmaksun, loput työpajan hinnasta tulee maksaa viimeistään rekisteröinnissä, jolloin maksuvälineinä kelpaavat käteinen ja mobilepay. Jos joudut perumaan osallistumisesi työpajaan, maksamme takaisin koko maksun, jos peruutus on tehty ennen 19.9. Mikäli peruutus tehdään tämän jälkeen, pidämme varausmaksun. Jos työpaja joudutaan perumaan koronatilanteen vuoksi, palautamme koko maksun. 

 

Koska hengittelysessiossa voi ilmetä toisinaan voimakkaita tunteellisia ja fyysisiä kokemuksia, sitä ei suositella raskaana oleville naisille, sydänongelmista ja korkeasta verenpaineesta kärsiville, henkilöille joilla on voimakkaita psykiatrisia häiriöitä, henkilöille joille on tapahtunut lähiaikoina murtumia tai tehty leikkauksia, tarttuvia tauteja akuutisti sairastaville tai epileptikoille. Jos et ole varma, onko työpaja sinulle turvallinen, ota yhteyttä meihin jolloin voimme jutella tilanteestasi.

 

Työpajan fasilitoijat

 

Valde Orrenmaa

Valde asuu Kaarinassa pienessä yhteisössä ystävien ja kissojen kanssa. Hän aloitti Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn koulutuksen vuonna 2016 ja valmistui fasilitoijaksi kesällä 2019. Hänellä on maisterin tutkinto uskontotieteestä ja alkava ura kirjailijana. Valde on ollut jo pitkään kiinnostunut epätavallisista tajunnantiloista, meditaatiosta, psykedeeleistä, buddhalaisuudesta ja muista mystisyyteen nojaavista uskonnonmuodoista niin akateemisesti kuin käytännöllisesti. Lähellä sydäntä ovat meditaatio, metsässä pyöräily, pianon soittaminen ja aito yhteys muihin olentoihin.


 

 

Jussi Alihanka

Jussi asuu Kemiönsaaressa, hän on lääkäri ja parhaillaan erikoistumassa psykiatriaan. Hänen kiinnostuksensa epätavallisiin tajunnantiloihin kumpuaa useista menetelmistä saatujen omien kokemusten kautta. Hän on parhaillaan kouluttautumassa Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn fasilitoijaksi, ja on myös aloittanut TRE-fasilitoija ja MBSR-ohjaaja -koulutukset. Jussi on yksi Holotropic Breathwork Finland ry:n perustajajäsenistä ja hänen yksi intohimoistaan on saada tämä menetelmä paremmin tunnetuksi ja saavutettavaksi Suomessa. Jussi maadoittaa itsensä uimisella, kiipeilyllä, ystävillä, musiikilla ja luonnolla.

fullsizeoutput_1fd.jpeg