Tupla Holotrooppinen Hengitystyöskentely -työpaja Marc Aixalân kanssa

Tietoisuuden Tila, Kemiönsaari, 17.-20.10.

Tietoisuuden Tila

Merikodintie 20, 25830 Västanfjärd, Kemiönsaari

Työpajan hinta (sisältää varausmaksun 50€):

Tavallinen hinta:

380€ / Earlybird 350€ (ilmottautuminen 29.9. mennessä)

Opiskelija / työtön / eläkeläinen:

350€ / Earlybird 320€ (ilmottautuminen 29.9. mennessä)

(10€ alennus kaikista lippuryhmistä HB Finland ry:n jäsenille) 

(Hinnat sisältävät 10% alv:in)

Tämä työpaja on erinomainen syvään sisäiseen työskentelyyn. Se järjestetään luonnonkauniissa Tietoisuuden Tilan retriittikeskuksessa Kemiönsaaressa, kaukana arjen hälinästä ja kaupunkien melusta. Sekä perjantaina että lauantaina on kaksi Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn sessiota, joista molempina päivinä jokainen osallistuja hengittää yhdessä ja toimii sitterinä toisessa. Majoitus ja maukas kasvisruoka sisältyvät työpajaan, joten voit antautua koko olemuksellasi sisäiselle prosessille ja pyhittää pidennetyn viikonlopun hyvinvoinnillesi. Iltaisin on mahdollisuus saunaan ja uimiseen. Työpajan ohjaa Grof Transpersonal Training -kouluttaja Marc Aixala, jolla on laaja tietotaito epätavallisten tajunnantilojen turvallisesta ja vastuullisesta hyödyntämisestä. Työpajassa on tilaa enintään 20 osallistujalle, osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta hengitystyöskentelystä. Työpaja pidetään englanniksi ja käännetään tarvittaessa suomeksi. Majoitus tapahtuu jaetuissa huoneissa, Tietoisuuden Tilalla on myös muutama yhden hengen huone jotka maksavat työpajan ajalta 30€ (maksu rekisteröitymisen yhteydessä).

Alustava aikataulu

 

Torstai

17:00-21:00 Työpajan rekisteröityminen, avaaminen ja valmistautuminen Holotrooppiseen Hengitystyöskentelyyn

 

Perjantai

9:00-21:00 2x hengityssessiot ja puhepiiri

 

Lauantai

9:00-21:00 2 x hengityssessiot ja puhepiiri

 

Sunnuntai

9:00-14:30 Integraatio ja työpajan sulkeminen


 

Näin varaat paikkasi työpajaan

 

1. Täytä ilmoittautumis- ja terveystietolomake alla olevasta linkistä

https://docs.google.com/forms/d/1rNOBBKWdqmMOlcuehwkZgU6AmHQg9JXXmfuX4bI0ySk/

 

2. Maksa varausmaksu (50€) tai koko työpajan hinta

(maksutiedot alhaalla)

 

Paikkasi työpajassa on varattu, kun olet täyttänyt ilmoittautumis- ja terveystietolomakkeet sekä maksanut varausmaksun tai koko työpajan hinnan. Jos työpaja menee täyteen, laitamme sinut jonotuslistalle, josta ilmoitamme sinulle erikseen.

 

Terveystietolomakkeen tarkoituksena on kartoittaa osallistujien taustoja niiltä osin, kuin

työpajan turvallinen toteuttaminen edellyttää. Mikäli vastaat johonkin kohtaan kyllä, se ei

välttämättä tarkoita, ettet voi osallistua, vaan tässä tapauksessa otamme sinuun yhteyttä ja pyrimme löytämään yhdessä turvallisen etenemissuunnitelman. Jos jokin lomakkeen

kohta on sinulle epäselvä, kysy meiltä tarkennusta tai jätä kohta tyhjäksi, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Haastattelemme uudet hengittelijät puhelimitse/skypessä ennen työpajaa, jolloin tarjoutuu hyvä tilaisuus kysyä kysymyksiä ja ilmaista ajatuksia liittyen työpajaan. Myös meihin voi olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse, jos jokin asia mietityttää!

 

Maksutiedot

Työpajan hinta (sisältää varausmaksun 50€):

Tavallinen: 380€ // Earlybird 350€ 29.9. mennessä.

Opiskelija / työtön / eläkeläinen: 350€ // Earlybird 320€ 29.9. mennessä

(10€ alennus kaikista lippuryhmistä HB Finland ry:n jäsenille) 

(Hinnat sisältävät 10%alv:in)

Varataksesi paikkasi työpajassa, sinun tulee maksaa varausmaksu (50€) tai koko työpajan hinta.

Pankkitiedot

Saaja: Holotropic Breathwork Finland ry

Osoite: Parkinkatu 7 as 1, 20500 Turku, Finland

IBAN: FI20 7997 7990 1619 57

BIC: HOLVFIHH

Summa(€): Työpajan hinta (380€/350€/320€) / varausmaksu (50€)

Viesti: Workshop 10/19 + etu- ja sukunimi 

 

Voit maksaa halutessasi työpajan käteisellä. Tässä tapauksessa pyydämme, että maksat varausmaksun tilille ja lopun maksusta työpajaan saavuttaessa. Jos haluat yöpyä yhden hengen huoneessa, mainitse siitä rekisteröitymislomakkeessa tai laita meille sähköpostia. Huoneen hinta koko viikonlopulta on 30€ ja se maksetaan käteisellä rekisteröitymisen yhteydessä. Yhden hengen huoneita on rajattu määrä, joten emme voi taata sellaisen saamista.

 

Mikäli maksujen kanssa on ongelmia tai haluaisit osallistua työpajaan, mutta rahallinen tilanteesi ei salli sitä, ota yhteyttä ja mietitään yhdessä sopiva ratkaisu edetä asian kanssa.

Jos joudut perumaan osallistumisesi työpajaan, maksamme takaisin koko maksun, jos peruutus on tehty ennen 6.10. Jos peruutus on tehty tämän jälkeen, pidämme varausmaksun.

 

Koska hengittelysessiossa voi ilmetä toisinaan voimakkaita tunteellisia ja fyysisiä kokemuksia, sitä ei suositella raskaana oleville naisille, sydänongelmista ja korkeasta verenpaineesta kärsiville, henkilöille joilla on voimakkaita psykiatrisia häiriöitä, henkilöille joille on tapahtunut lähiaikoina murtumia tai tehty leikkauksia, tarttuvia tauteja akuutisti sairastaville tai epileptikoille. Jos et ole varma, onko työpaja sinulle turvallinen, ota yhteyttä meihin jolloin voimme jutella tilanteestasi.

Facilitators of the workshop

Marc Aixalà is an engineer and psychologist. Member of the GTT staff. Postgraduate studies in Integrative Psychotherapy.

 

He is an aikidoka (Aikido practitioner). He is academically formed in the therapeutic use of the non-ordinary states of consciousness. He has also trained and coordinated psychological emergency assistance teams in multitudinous festive events (Kosmicare - Portugal). He facilitates Holotropic Breathwork workshops in Barcelona and Switzerland. He works as a psychologist in Barcelona.

Valde Orrenmaa lives in Finland, Kaarina, in little commune with his friends and cats. He started the Holotropic Breathwork training in summer 2016 and got certified in summer 2019. He has masters degree in comparative religion and has been academically and practically interested in non-ordinary states of consciousness, meditation, psychedelics, buddhism and other mystically oriented branches of religions. Lately he has been interested in the connection between music, singing and non-ordinary states of consciousness. Right now he is writing a book about former birth hospital in Turku. He loves meditation, biking in the forest, playing piano and genuine connection with other beings. 

Anna Luik lives in Tallinn, Estonia but works in Finland as general practitioner for Terveystalo. She started Holotropic Breathwork training at 2016 and got certified in 2018. Holotropic Breathwork, non-ordinary states of consciousness, plant medicines and psychedelics interest her more and more. For she it is very important to understand how to stay healthy both physically and mentally. Nature and animals play also important role in her life.

Helen Hutchinson was born and raised in England. Originally from a career in

Information Technology, Helen has always had an interest in the mind and

alternative healing. In 2006, disillusioned with corporate life, she

moved to the beautiful Highlands of Scotland for a more peaceful and

meditive way of being. Here she ran a massage practice and a small

online retail business. In 2016, Helen began the training for Holotropic

Breathwork, certifying in 2019. Helen practices regular meditation,

loves nature and enjoys music. She plays percussion in two local world

music bands. She is currently exploring how Information Technology can

be used in new, creative ways to empower the self.

Holotropic Breathwork Finland ry

info@holotropic.fi

  • Grey Facebook Icon