top of page

Holotrooppinen Hengitystyöskentely -työpaja
15.-16.6. @ Yogatime, Vuosaari

Retriitin hinta:

Tavallinen:

320€ / Earlybird 280€ (ilmoittautuminen 2.6. mennessä)

Opiskelija / työtön / eläkeläinen:

260€ / Earlybird 220€ (ilmoittautuminen 2.6. mennessä)

(10€ alennus kaikista lippuryhmistä HB Finland ry:n jäsenille) 

(Hinnat sisältävät 10%alv:in)

Aurinkotuulenkatu 4, Aurinkolahti

Tervetuloa kokemaan hengitystyöskentelyn syvyyksiä! Holotropic Breathwork on voimakas ja voimauttava itsetutkiskelun menetelmä, jossa luodaan turvallinen ja kannateltu tila sisältä kumpuavalle spontaanille eheytymisprosessille. Kokemusta ei ohjata ulkoapäin, vaan siinä antaudutaan sisäisen viisauden kannatteluun omalla tahdilla ja tyylillä hengityksen ja musiikin avittamana. 

 

Työpaja järjestetään Helsingin Vuosaaressa kauniissa Yogatime-studiossa (Aurinkotuulenkatu 4, Aurinkolahti). Pidämme lauantaina kaksi hengitysmatkaa, joista jokainen hengittää yhdessä ja toimii sitterinä toisessa. Tarjoamme päivän aikana hyvät puitteet kokemusten integrointiin ja syvennämme integraatioprosessia sunnuntaina.

 

Tarjoamme työpajan ohessa kevyttä purtavaa ja teetä/kahvia. Majoitus ja lämmin ruoka eivät kuulu työpajan hintaan. Voit tuoda mukaan omia eväitä joita voi lämmittää paikan keittiössä tai käydä tauon aikana lähellä olevassa ravintolassa syömässä.

 

Työpaja ei edellytä aikaisempaa kokemusta hengitystyöskentelystä. Tapahtuma järjestetään suomeksi ja/tai englanniksi, riippuen osallistujien kielitaustasta. Mukaan mahtuu maksimissaan 10 osallistujaa. Laita meille viestiä jos mielessäsi on jotain kysyttävää!


 

Alustava aikataulu

 

Lähetämme johdantoluennon Holotrooppiseen Hengitystyöskentelyyn videona, joka on pakollinen katsottava kaikille uusille osallistujille ennen työpajaa.

 

Lauantai:

9:00-9:30 Saapuminen ja rekisteröinti

9:30 Avauspiiri

11:00 Hengityssessio 1

13:30 Ruokatauko

15:30 Hengityssessio 2

19:00 Ruokatauko 

20:30 Iltapiiri

22:00 Päivän sulkeminen

 

Sunnuntai

10:00-13:00 Integraation syventämistä

13:00-14:00 Loppupiiri ja työpajan päättäminen


Näin varaat paikkasi työpajaan:

1. Täytä ilmoittautumis- ja terveystietolomake alla olevasta linkistä

https://docs.google.com/forms/d/1AcSqXnGYqddT_XfgqZxIDp_9EFv00l602XmPf6Fcu_g/

 

Terveystietolomakkeella varmistamme, että voimme tukea sinua työpajan aikana parhaalla mahdollisella tavalla ja että sinun on turvallista osallistua siihen. Vastaathan siihen rehellisesti. Jos jokin lomakkeen kohta on sinulle epäselvä, kysy meiltä tarkennusta.

 

2. Maksa varausmaksu (50€) tai koko työpajan hinta

(maksutiedot alhaalla)

Paikkasi työpajaan on varattu, kun olet täyttänyt ilmoittautumis- ja terveystietolomakkeet sekä maksanut varausmaksun (50€) tai koko työpajan hinnan. Varausmaksu sisältyy työpajan kokonaishintaan. Lähetämme sinulle sähköpostiin vahvistusviestin, kun olet täyttänyt lomakkeet ja olemme saaneet maksusi. Jos työpaja on täynnä, laitamme sinut jonotuslistalle, josta ilmoitamme sinulle erikseen. 

 

Jos osallistut ensimmäistä kertaa Holotropic Breathwork Finland ry:n järjestämään tapahtumaan, tulee sinun katsoa etukäteen lähettävä johdantoluento Holotrooppiseen Hengitystyöskentelyyn (englanninkielinen luentovideo on kestoltaan n. 2h). Haastattelemme sinut myös lyhyesti puhelimitse/zoomissa ennen tapahtumaa. Haastattelu on samalla hyvä tilaisuus kysyä kysymyksiä ja ilmaista ajatuksia liittyen tapahtumaan. Myös meihin voi olla yhteydessä, jos jokin asia mietityttää. Jos olet ollut aiemmin tapahtumissamme, mutta haluaisit jutella kanssamme etukäteen, tai jos elämäntilanteessasi on tapahtunut muutoksia, joista meidän olisi hyvä tietää, ole meihin yhteydessä.

 

Maksutiedot:

Työpajan hinta (sisältää 50€ varausmaksun):

Tavallinen:

320€ / Earlybird 280€ (ilmoittautuminen 2.6. mennessä)

Opiskelija / työtön / eläkeläinen:

260€ / Earlybird 220€ (ilmoittautuminen 2.6. mennessä)

(10€ alennus kaikista lippuryhmistä HB Finland ry:n jäsenille) 

(Hinnat sisältävät 10%alv:in)

 

Pankkitiedot

Saaja: Holotropic Breathwork Finland ry

IBAN: FI20 7997 7990 1619 57

BIC: HOLVFIHH

Summa(€): Työpajan hinta TAI Varausmaksu (50€)

Viesti: Workshop 6/24 + etu- ja sukunimi 

 

Mikäli maksujen kanssa on ongelmia tai haluaisit osallistua työpajaan, mutta rahallinen tilanteesi ei salli sitä, ota yhteyttä ja mietitään yhdessä sopiva ratkaisu edetä asian kanssa. Jos maksat vain varausmaksun, loput työpajan hinnasta tulee maksaa viimeistään rekisteröinnissä, jolloin maksuvälineinä käyvät käteinen ja korttimaksu. Jos joudut perumaan osallistumisesi, maksamme takaisin koko maksun, jos peruutus on tehty ennen 2.6. Mikäli peruutus tehdään tämän jälkeen, pidämme varausmaksun. 

 

Koska hengittelysessiossa voi ilmetä toisinaan hyvin voimakkaita emotionaalisia ja kehollisia kokemuksia, sitä ei suositella raskaana oleville naisille, sydänongelmista ja korkeasta verenpaineesta kärsiville, henkilöille joilla on voimakkaita psykiatrisia häiriöitä, henkilöille joille on tapahtunut lähiaikoina murtumia tai tehty leikkauksia, tarttuvia tauteja akuutisti sairastaville tai epileptikoille. Jos et ole varma, onko työpaja sinulle turvallinen, ota yhteyttä meihin.

 

Työpajan fasilitoijat

 

Valde Orrenmaa

Sertifioitu Holotropic Breathwork fasilitoja (GTT)

Transpersoonallinen konsultti, kognitiivinen lyhytterapeutti, uskontotieteilijä

HB Finland ry:n puheenjohtaja

valde.orrenmaa@protonmail.com

valdeorrenmaa.fi

 

Valde on Kaarinassa asuva yhteisöllinen mystikko, jota kutsuu syvyys ja myötätunnon harjoittelu. Hän on työskennellyt niin yksittäisten ihmisten ja kuin ryhmien kanssa eheytymisen, sisäisen kasvun, meditaation ja parantavien tajunnantilojen parissa, ja on rauhallisella läsnäolollaan lempeä ja vahva tilanpitäjä. Hän on valmistunut Grof Transpersonal Training -koulutuksesta Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn fasilitoijaksi ja transpersoonalliseksi konsultiksi vuonna 2019. Holotrooppinen perspektiivi on tuonut hänelle perustavanlaatuisen ymmärryksen jokaisessa olevasta sisäisestä viisaudesta sekä hyväksyvän, kannatellun ja turvallisen tilan tärkeydestä ihmisen sisäisessä kasvussa. Valde on kognitiivinen lyhytterapeutti, uskontotieteilijä ja tietokirjailija, ja hänen erikoisalaansa ovat epätavalliset tajunnantilat ja kokemukset. Hän on toiminut lisäksi kouluttajana ja tapahtumakoordinaattorina suomalaisessa psycare-järjestössä Kotilossa, työskennellyt vapaaehtoisena saattohoidon kentällä ja opiskelee parhaillaan mindfulness-ohjaajaksi. Valde saa paljon iloa metsästä, meditoinnista, musiikista, tanssimisesta, karatesta sekä aidosta yhteydestä muihin olentoihin. 


 

 

Iida Hokkanen

Holotropic Breathwork Fasilitoija -koulutettava (GTT)

Somatic Experiencing -traumaterapeuttikoulutettava

Hengitysvalmentaja, luontoyhteysohaaja, HR -ammattilainen

HB Finland ry:n hallituksen jäsen ja some-vastaava

ihmenergia@gmail.com

www.ihmenergia.com

 

Iida löysi holotrooppisen hengitystyöskentelyn vuonna 2019 ja siitä alkaen menetelmä on ollut tärkeä osa hänen omaa eheytymismatkaansa. Hengitystyöskentelyn ympärille rakentuva turvallinen, rakkaudellinen ja voimaannuttava yhteisö on tuntunut kodilta niin vahvasti, että Iida inspiroitui aloittamaan Holotrooppisen hengitystyöskentelyn fasilitoijakoulutuksen vuonna 2022. 

 

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja keho-mieli-sielu yhteyden mahdollistaminen yksilöille, ryhmille ja yhteisöille on Iidan kutsumus. Hän myös on luontoyhteysohjaaja ja hengitysvalmentaja, sekä kouluttautuu Somatic Experiencing -kehollisen traumatyöskentelyn terapeutiksi. Yhteyttä autenttiseen itseen hän tutkiskelee mielellään äänen, liikkeen, tietoisen hengityksen, sekä luontokokemuksien avulla. 

 

Arjessa Iida on henkilöstöalan ammattilainen, äiti ja pörröisen koiran ulkoiluttaja.

fullsizeoutput_1fd.jpeg
bottom of page