Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn yksityissessiot

Olemme alkaneet pitämään yksityissessioita Holotrooppisesta Hengitystyöskentelystä.

 

Yksityissessiot toteutetaan samalla periaatteella kuin työpajat (valmistelu - sessio -integraatio), mutta tavallisesti ajallisesti hieman typistetymmin. Myös yksityissessioissa tulee olla fasilitoijan lisäksi sitteri, mikä voidaan toteuttaa kahdella eri tavalla. Voit etsiä itsellesi sitterin sessiotasi varten, tai pyytää sellaista meidän kautta, jolloin sinun tulee maksaa sitterille korvaus ajastaan (n. 50€). Toinen mahdollisuus on löytää sinulle hengittelijäpari, jolloin päivän aikana tehdään kaksi sessiota, joissa molemmat henkilöt ovat hengittämässä ja sittaamassa vuoropäin, niinkuin teemme työpajoissakin. Jälkimmäinen vaihtoehto on sikäli suositeltava, että sitä kautta myös sinä pääset sittaamaan, joka koetaan usein tärkeäksi osaksi holotrooppista prosessia. Lisäksi hengittelijäpari kustantaa oman sessionsa, joten sinun ei tarvitse maksaa sitterille korvausta. Voimme mahdollisuuksien mukaan etsiä sinulle myös hengittelijäparin, jos olet sellaista vailla.

 

Jos et ole ollut aiemmin järjestämässämme työpajassa tai yksityissessiossa, sinun tulee täyttää terveystietokysely, jolla kartoitamme mahdollisia riskejä ja muuta tärkeää tietoa sessiota varten. Teemme kanssasi haastattelun kun olet täyttänyt kyselyn. Ennen sessiota sinun tulee käydä läpi myös johdantoluento Holotrooppisesta Hengitystyöskentelystä, jonka voimme lähettää sinulle englanninkielisenä videona tai käydä läpi haastattelun yhteydessä (johdantoluento pyritään käymään läpi ennen varsinaista hengittelypäivää).

 

Yhtä sessiota varten tulee varata aikaa viidestä kuuteen tuntia. Näin sessio on mahdollista toteuttaa ilman kiireen tuntua ja pystymme rauhassa valmistautumaan sessioon ja laskeutumaan sieltä pois. Jos pidämme päivän aikana kaksi sessiota, siihen menee käytännössä koko päivä. Sessio on mahdollista järjestää ilman erillistä tilavuokraa Kaarinassa pienessä piharakennuksessa Valden luona. Tila on hieman pieni ja vessaan tulee kävellä päätalolle, mutta se soveltuu aivan hyvin hengitystyöskentelyä varten. Jos sinulla on käytössä jokin soveltuva tila, voimme miettiä josko tulemme pitämään session sinne. Tilan vuokraaminen yksityissessiota varten nostaisi luultavasti session hinnan turhan korkeaksi.

 

Voimme halutessasi lähteä miettimään myös laajempia toteutustapoja, esimerkiksi lisätä ohjelmaan seuraavaksi päiväksi muutaman tunnin hetki integraation syventämistä varten (pienellä lisämaksulla).

 

Jos kuulet kutsun syvään itsetutkiskeluun turvallisessa ja tukea antavassa ympäristössä, ole meihin yhteydessä :)

 

Yksityissession alustavat hinnat 

Normaali hinta: 160€

Vähävaraisille: 120€

 

Holotropic Breathwork Finland ry:n jäsenille alennusta 10€

 

Jos hinnat ovat sinulle liian korkeita mutta tunnet vahvasti kutsun hengitystyöskentelyyn, ole yhteydessä meihin niin voimme katsoa mitä tehdä asian kanssa.

Ota yhteyttä

Kiitos!