top of page

Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn yksityissessiot ja -tapahtumat

Yksityissessiot ja -tapahtumat toteutetaan samalla periaatteella kuin viikonlopun mittaiset työpajat (valmistelu - sessio -integraatio), mutta tavallisesti ajallisesti hieman typistetymmin.

Yksityistapahtumat

Tarjoamme mahdollisuuden järjestää Holotrooppinen Hengitystyöskentelyn yksityistapahtumia. Holotrooppinen Hengitystyöskentely on syvällisellä tavalla osallistujia yhdistävä menetelmä, sillä se tuo vahvasti jaetun ihmisyyden äärelle. Tapahtumat räätälöidään sinun tai organisaatiosi tarpeiden mukaan, sellainen voidaan järjestää esimerkiksi ystäväporukalle, yhdistyksesi jäsenille tai osana retriittiä jossa hyödynnetään myös muita menetelmiä. Osallistujia voi olla kolmesta henkilöstä useaan kymmeneen, tapahtuman kesto voi olla päivästä vaikkapa viikon mittaiseen retriittin. Ole yhteydessä niin voimme suunnitella kanssasi sopivan tapahtuman!

Yksityissessiot

Jos kuulet kutsun hengitystyöskentelyyn mutta sinun on vaikea osallistua pidempään retriittiin, yksityissessio voi olla sinua varten! Myös yksityissessioissa tulee olla fasilitoijan lisäksi sitteri, mikä voidaan toteuttaa kahdella eri tavalla. Voit etsiä itsellesi sitterin sessiotasi varten (esimerkiksi luotettava ystävä), tai pyytää sellaista meidän kautta, jolloin sinun tulee maksaa sitterille korvaus ajastaan (n. 50€). Toinen mahdollisuus on löytää sinulle hengittelijäpari, jolloin pidämme päivän aikana kaksi sessiota, joissa molemmat henkilöt ovat hengittämässä ja sittaamassa vuoropäin, niinkuin teemme retriiteissäkin. Suosittelemme lähtökohtaisesti jälkimmäistä vaihtoehtoa, sillä sittaaminen koetaan usein tärkeäksi osaksi holotrooppista prosessia ja kokonaisuutta. Lisäksi hengittelijäpari kustantaa oman sessionsa, joten sinun ei tarvitse maksaa sitterille korvausta. Voimme mahdollisuuksien mukaan etsiä sinulle hengittelijäparin, jos olet sellaista vailla.

 

Ennen sessiota sinun tulee täyttää terveystietokysely, jolla kartoitamme mahdollisia riskejä ja muuta tärkeää tietoa, jotta session toteuttaminen on turvallista kohdallasi. Teemme kanssasi haastattelun videopuhelimitse kyselyn täyttämisen jälkeen. Ennen sessiota sinun tulee myös katsoa johdantoluento Holotrooppisesta Hengitystyöskentelystä, jonka voimme lähettää sinulle englanninkielisenä videona tai käydä läpi haastattelun yhteydessä (johdantoluento pyritään käymään läpi ennen varsinaista hengittelypäivää). Jos olet ollut johdantoluennolla työpajassamme, on videon katsominen vapaaehtoista.

 

Yhtä sessiota varten tulee varata aikaa viidestä kuuteen tuntia. Näin sessio on mahdollista toteuttaa ilman kiirettä ja voimme antaa sopivasti aikaa valmistautumiseen ja integroinnin aloittamiseen. Jos pidämme päivän aikana kaksi sessiota, siihen menee käytännössä koko päivä. Sessio on mahdollista järjestää ilman erillistä tilavuokraa Kaarinassa piharakennuksessa Valden luona. Tila on hieman pieni ja vessaan tulee kävellä päätalolle, mutta se soveltuu oikein hyvin hengitystyöskentelyä varten. Jos sinulla on käytössä jokin soveltuva tila, voimme katsoa jos saisimme pidettyä session siellä. Tilan vuokraaminen yksityissessiota varten nostaisi luultavasti session hinnan turhan korkeaksi.

 

Voimme halutessasi lähteä miettimään myös laajempia toteutustapoja, esimerkiksi pitää kaksi hengityssessiota peräkkäisinä päivinä tai varata seuraavalla päivälle muutama tunti aikaa integraation syventämistä varten.

 

Jos kuulet kutsun syvään itsetutkiskeluun turvallisessa ja tuetussa tilassa, ole meihin yhteydessä :)

 

Yksityissession hinnat 

Normaali hinta: 250€

Vähävaraisille: 180€

 

Holotropic Breathwork Finland ry:n jäsenille alennusta 10€

 

Jos hinnat ovat sinulle liian korkeita mutta tunnet vahvasti kutsun hengitystyöskentelyyn, ole yhteydessä meihin niin voimme katsoa mitä tehdä asian kanssa.

Ota yhteyttä

Kiitos!

bottom of page