top of page
Holotropic Breathwork Finland ry

Holotropic Breathwork Finland ry on perustettu vuonna 2018 Turussa. Sen tarkoituksena on edistää ja kehittää toimintaa, tiedotusta, tietoa ja tieteellistä tutkimusta liittyen Holotrooppiseen Hengitystyöskentelyyn Suomessa.

Edistääkseen tavoitteitansa Holotropic Breathwork Finland: järjestää työpajoja ja luentoja; tukee uusien fasilitoijien koulutusta; julkaisee tietoa HB:stä ja siihen liittyvistä aiheista; voi vastaanottaa apurahoja, lahjoituksia ja testamentteja.

Kultivoimalla viisautta, kauneutta ja myötätuntoa, voimme vaikuttaa myönteisesti maailmaan sekä löytää sisäisen rauhan ja merkityksen elämälle

Nopeasti muuttuvassa maailmassa kriisien, uusien innovaatioiden ja ikiaikaisen viisauden keskellä, näemme sekä vaikeita haasteita että kauniita mahdollisuuksia. Uskomme myönteisen muutoksen alkavan jokaisen meidän sisältä. Olemme kokeneet Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn olevan turvallinen ja syvällinen sisäisen transformaation työkalu, jonka muutosvoiman olemme kokeneet omassa elämässämme ja todistaneet lukuisten muiden kohdalla.

 

Tavoitteenamme on saada tämä menetelmä helposti saavutettavaksi Suomessa, jotta voimme luoda turvallista tilaa ja tukea sisäisille prosesseille sitä tarvitseville. Retriittien, holotrooppisen perspektiivin esiintuomisen ja koulutuksen kautta toivomme tukevamme henkilökohtaista ja kollektiivista evoluutiota. Pitkän tähtäimen visiossa kasvatamme holotrooppista yhteisöä, koulutamme suomalaisia fasilitoijia sekä tuemme tutkimusta Holotrooppisesta Hengitystyöskentelystä, jotta se voisi tulla yhteiskunnan tunnustamaksi hoitomenetelmäksi. 

Visio
Tutustu meihin

Tutustu meihin

Olemme kaikki erilaisia, mutta luottamuksemme ihmisen sisäiseen viisauteen yhdistää meitä. Intohimomme on luoda turvallinen ja salliva tila johon koko ihmiskokemuksen kirjo on tervetullut!

Liity jäseneksi
Jäseneksi

Liittymällä jäseneksi voit tukea yhdistyksen toimintaa Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn hyväksi sekä saada erilaisia jäsenetuja. Voit liittyä joko Tuki- tai Aktiivijäseneksi.

Tukijäsenyys

Tukijäsenyys ei velvoita mihinkään ja päättyy automaattisesti vuoden vaihtuessa.

 

Jäsenedut:

  • Alennus työpajoista

  • Alennus ostoista 

  • Mahdollisuus hakea GTT moduuleihin (Holotropic Breathwork -fasilitoijakoulutus) koulutus-/matka-apurahaa

  • Mahdollisuus lainata holotrooppista kirjallisuutta työpajoistamme

 

Kaikilla jäsenillä on oikeus osallistua yhdistyksen syys- ja kevätkokouksiin mutta tukijäsenillä ei ole kokouksissa äänioikeutta. Tukijäseniksi hyväksytään kaikki jäsenmaksun maksaneet henkilöt, jotka haluavat tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa.

 

Voit liittyä Holotropic Breathwork Finland ry:n tukijäseneksi verkkokaupassamme.

Jäsenyyksien hinnat ovat (20€ Opiskelija/työtön/eläkeläinen), 30€ 50€, 100€, 300€ ja 500€. Erihintaiset jäsenyydet eivät sisällöllisesti eroa toisistaan, vaan tarjoavat mahdollisuuden tukea yhdistystä haluamallasi summalla. Kaikki tulot käytetään yhdistyksen toiminnan tukemiseen.

 

Aktiivijäsenyys

Aktiivijäsenyyteen kuuluvat samat jäsenyysedut kuin tukijäsenyyteen, mutta aktiivijäsenillä on lisäksi äänioikeus yhdistyksen kokouksissa. Aktiivijäsenillä on myös mahdollisuus päästä mukaan yhdistyksen aihepiiriä käsittelevään suljettuun keskusteluryhmään.

Aktiivijäseniksi otetaan henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneet toimimaan aktiivisesti yhdistyksessä yhdistyksen tavoitteiden toteuttamiseksi ja jotka ovat sitoutuneet noudattamaan yhdistyksen sääntöjä.

 

Voit hakea aktiivijäsenyyttä täyttämällä aktiivijäsenhakemuksen. Lisäksi sinun tulee maksaa tukijäsenyys verkkokaupassa. Mikäli sinut hyväksytään aktiivijäseneksi, ostamasi tukijäsenyys muutetaan automaattisesti aktiivijäsenyydeksi. Aktiivijäsenten valinnasta vastaa yhdistyksen hallitus; on todennäköisempää tulla valituksi, jos olet osallistunut työpajoihimme.

Aktiivijäsenhakemus (vain tukijäsenille)
Hyväksin yhdistyksen säännöt ja tarkoituksen

Kiitos aktiivijäsen-hakemuksen täyttämisestä!

bottom of page