top of page

Tulevat tapahtumat

Syksyn tulevat tapahtumat (rekisteröinti aukeaa myöhemmin):

  • Retriitti Jyväskylän alueella 27.-29.9.
     

  • Tupla Holotrooppinen Hengitystyöskentely -retriitti Ystävyyden majatalossa 17.-20.10.​
     

  • Trauma ja Holotrooppinen Hengitystyöskentely -retriitti Grof Transpersonal Training opettaja ja traumaterapeutti Sonja Buschin johdolla Hub Feenixissä 6.-8.12.

Holotrooppinen Hengitystyöskentely -työpaja

15.-16.6. | Vuosaari, Helsinki

Tämä kaksipäiväinen työpaja pidetään Helsingin Vuosaaressa. Työpajan aikana on kaksi hengityssessiota, joista jokainen hengittää yhdessä ja on sitterinä toisessa. Tarjoamme myös hyvät puitteet kokemusten integraatioon

IMG_1197.jpg
HB%20musta_edited.png

Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn yksityissessiot ja -tapahtumat

Järjestämme Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn yksityissessioita ja -tapahtumia. Yksityissessio voidaan toteuttaa joko pelkästään sinulle tai voit osallistua sellaiseen toisen henkilön kanssa yhdessä. Jos kuulet kutsun, tutustu tähän mahdollisuuteen!

Menneet tapahtumat

Image by Antonio Grosz

Holotrooppinen Hengitystyöskentely -viikonlopputyöpaja

24.-26.9.2021 | Piikkiö, Pyölinrannan leirikeskus

Tervetuloa antautumaan sisäiseen maailmaasi hengitystyöskentelyn keinoin saariston rauhassa. Perjantaina valmistaudumme yhdessä sisäistä matkaa varten. Lauantaina on kaksi Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn sessiota, joista jokainen osallistuja hengittää yhdessä ja toimii sitterinä toisessa. Sunnuntaina tarjoamme menetelmiä ja vinkkejä kokemusten integroimiseen. Työpajan hintaan kuuluu majoitus ja ruoka.

73321646_1382967221866608_90725303716476

Double Holotropic Breathwork -retreat

5.-8.3.2020 | Tietoisuuden Tila, Kemiönsaari, Finland

This four day holotropic retreat takes place in Tietoisuuden Tila, Kemiönsaari​. There will be four breathing sessions, in which every participant will breathe in two and be a sitter in two. This is great opportunity to explore this method in-depth, no previous experience of Holotropic Breathwork is needed. Accommodation and healthy vegan food are included, also possibility for sauna and swimming.

Image by Kris Atomic

Holotropic Breathwork -weekend workshop

24.-26.1.2020 | Turku, Finland

Theme of this workshop is presence. By cultivating our presence, we can become more conscious and have more acceptance towards ourselves and to our environment. On Friday and Sunday we will do simple exercises to deepen our skill of presence. On Saturday there will be two breathing sessions, in which each participants will be breathing and sitting in one session. Workshop takes place in Turku, Konsan Kartano.

andrea-windolph-449854-unsplash.jpg

Holotrooppinen Hengitystyöskentely ja integraatio -työpaja Jean Farrelin kanssa

22.3.-24.3.2019 | Hämeenlinna

Työpaja järjestetään Aulankojärven rannalla, sisältäen majoituksen, maukkaan ruoan sekä mahdollisuuden saunaan ja uimiseen. Työpajan ohjaa GTT-kouluttaja Jean Farrell opettaen lisäksi käytännön harjoituksia integraatiosta.

Wheat Field

Holotrooppinen Hengitystyöskentely -työpaja Marc Aixalan kanssa

17.5.-19.5.2019 | Helsinki

Holotrooppinen Hengitystyöskentely saapuu Helsinkiin! Työpajan ohjaa GTT-kouluttaja Marc Aixala. Työpajan ohessa on kaksi kaikille avointa luentoa, otsikoilla "Technologies of the sacred" ja "Introduction to Holotropic Breathwork", joista Marcilla on kiinnostavaa kokemusta ja tietoa useammallakin saralla.

Morning Mist over Forest

*TÄYNNÄ*

Holotropic Breathwork -viikonlopputyöpaja

18.-20.9.2020 | Turku

Perjantaina laskeudumme rauhassa paikalle ja valmistaudumme sisäistä matkaa varten. Lauantaina on kaksi Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn sessiota, joista jokainen osallistuja hengittää yhdessä ja toimii sitterinä toisessa. Sunnuntaina annamme aikaa ja tilaa itsellemme sekä tarjoamme menetelmiä ja vinkkejä kokemusten integroimiseen. Työpaja järjestetään Konsan kartanolla Turussa.

Dancer in Blue

Holotrooppinen Hengitystyöskentely ja Trance Dance -työpaja

20.-22.9.2019 | Turku, Finland

Tässä työpajassa sukelletaan mielen ja kehon syvyyksiin tanssin ja Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn avulla! Perjantaina antaudumme sisäiselle prosessille Trance Dance -menetelmän kautta, lauantaina annamme prosessin syventyä Holotrooppisella Hengitystyöskentelyllä ja sunnuntaina keskitymme integraatioon muun muassa rauhallisen tanssin keinoin. Työpaja ei edellytä aikaisempaa kokemusta hengitystyöskentelystä tai tanssimisesta. 

Image by Tim Goedhart

Yhden päivän Holotropic Breathwork -työpaja

9.11.2019 | Turku, Finland

Tämä yhden päivän Holotropic Breathwork -työpaja on tarkoitettu jo aiemmin Holotropic Breathwork -työpajassa olleille, sillä tässä työpajassa ei ole lainkaan valmisteluluentoa menetelmästä. Työpaja järjestetään Konsan kartanolla bussiyhteyden ja kävelymatkan päässä Turun keskustasta. Tilaa on noin 20 osallistujalle.

Autumn Leaves

Tupla Holotropic Breathwork -työpaja Marc Aixálan kanssa

17.-20.10.2019 | Kemiönsaari, Finland

Tämä työpaja on erinomainen syvään sisäiseen työskentelyyn. Se järjestetään luonnonkauniissa Tietoisuuden Tilan retriittikeskuksessa Kemiönsaaressa, kaukana arjen hälinästä ja kaupunkien melusta. Sekä perjantaina että lauantaina on kaksi Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn sessiota, joista molempina päivinä jokainen osallistuja hengittää yhdessä ja toimii sitterinä toisessa. Majoitus ja maukas kasvisruoka sisältyvät työpajaan, joten voit antautua koko olemuksellasi sisäiselle prosessille ja pyhittää pidennetyn viikonlopun hyvinvoinnillesi.

Holotropic Breathwork and the Spirit of Cacao -retriitti

***TÄYNNÄ***

20.-22.11.2020 | Piikkiö

holotrpåoc.jpg
126171859_137013137840164_213411836115412130_n.JPG

Holotrooppinen Hengitystyöskentely -retriitti

31.3.-2.4.2023 | Piikkiö, Pyölinrannan leirikeskus

Tervetuloa antautumaan sisäiseen maailmaasi hengitystyöskentelyn keinoin saariston rauhassa. Perjantaina valmistaudumme yhdessä sisäistä matkaa varten. Lauantaina on kaksi Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn sessiota, joista jokainen osallistuja hengittää yhdessä ja toimii sitterinä toisessa. Sunnuntaina tarjoamme menetelmiä ja vinkkejä kokemusten integroimiseen. Retriitin hintaan kuuluu majoitus ja ruoka.

126538582_733353390891056_5841494538419930134_n.jpeg

Holotropic Breathwork -viikonloppuretriitti

1.-3.4.2022 | Piikkiö, Finland

Tervetuloa antautumaan sisäiseen maailmaasi hengitystyöskentelyn keinoin saariston rauhassa. Perjantaina valmistaudumme yhdessä sisäistä matkaa varten. Lauantaina on kaksi Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn sessiota, joista jokainen osallistuja hengittää yhdessä ja toimii sitterinä toisessa. Sunnuntaina tarjoamme menetelmiä ja vinkkejä kokemusten integroimiseen. Retriitin hintaan kuuluu majoitus ja ruoka.

Forest Path

Tupla Holotrooppinen Hengitystyöskentely -retriitti

9.-11.6.2023 | Espoo, Finland

Tervetuloa syventymään hengitystyöskentelyn äärelle! Tämän retriitin aikana on yhteensä 4 hengityssessiota, joista jokainen hengittää kahdessa ja on sitterinä kahdessa. Tämä voi mahdollistaa hyvinkin syviä sisäisiä prosesseja ja yhteyttä omaan sisäiseen viisauteen. 

bottom of page