Tupla Holotrooppinen Hengitystyöskentely -retriitti (to-su)

Retriitin hinta (sisältää varausmaksun 50€):

Tavallinen:

370€ / Earlybird 340€ (ilmoittautuminen 26.5. mennessä)

Opiskelija / työtön / eläkeläinen:

340€ / Earlybird 300€ (ilmoittautuminen 26.5. mennessä)

(10€ alennus kaikista lippuryhmistä HB Finland ry:n jäsenille) 

(Hinnat sisältävät 10%alv:in)

Tapahtuma myös Facebookissa

9.-12.6. Turku, Konsan Kartano

Konsan Kartano, Virusmäentie 9, 20300 Turku

Tervetuloa antautumaan sisäiseen maailmaasi hengitystyöskentelyn avulla! Tämä retriitti on erinomainen tilaisuus tutustua menetelmään - ja sitä kautta itseensä - syvällisesti, sillä retriitin aikana pidetään yhteensä 4 hengittelysessiota, joista jokainen osallistuja hengittää kahdessa ja toimii sitterinä kahdessa. Torstaina laskeudumme paikalle, tutustumme ryhmään ja valmistaudumme yhdessä sisäistä matkaa varten. Sekä perjantaina että lauantaina pidämme kaksi hengityssessiota. Sunnuntaina keskitymme kokemusten integroimiseen.

 

Retriitti järjestetään Konsan Kartanolla (Virusmäentie 9), joka on kaunis paikka hieman Turun keskustan ulkopuolella. Perjantaina ja lauantaina hintaan kuuluu kaksi vegaanista ruokaa, ja tarjolla on koko retriitin ajan pienempää naposteltavaa ja teetä/kahvia. Yöpyminen on mahdollista hengittelysalin lattialla erillistä maksua vastaan (35€, sisältää aamupalan), mutta voit yöpyä myös muualla kunhan ehdit osallistumaan aikataulujen puitteissa. Esimerkiksi keskustassa olevasta B&B Tuuresta löytyy suhteellisen halpoja huoneita ja paikka sijaitsee vain kilometrin päässä Konsan Kartanosta (www.tuure.fi/).

 

Retriitti ei edellytä aikaisempaa kokemusta hengitystyöskentelystä. Tilaa on 10 osallistujalle. Retriitti pidetään suomeksi ja englanniksi, riippuen osallistujien kielitaustoista. Toimimme tarvittaessa tulkkina. Aiemminkin tapahtumissamme ollut retriitin toinen fasilitoija Rachel tulee Belgiasta.

 

Alustava aikataulu

 

Torstai

17:30-19:00 Johdantoluento Holotrooppiseen Hengitystyöskentelyyn (pakollinen uusille osallistujille)

19:00-22:00 Retriitin avaaminen ja valmistautuminen Holotrooppiseen Hengitystyöskentelyyn

 

Perjantai

9:00-21:00 2 x Hengityssessiot ja puhepiiri

 

Lauantai

9:00-21:00 2 x Hengityssessiot ja puhepiiri

 

Sunnuntai

9:00-14:00 Menetelmiä ja vinkkejä integraatioon, retriitin sulkeminen

 

Näin varaat paikkasi retriittiin

1. Täytä ilmoittautumis- ja terveystietolomake alla olevasta linkistä

https://docs.google.com/forms/d/1jlsH_DqPix94sbM8J7o7hd918BqwMd1oAaUx8xIXu3c/

 

Terveystietolomakkeella kartoitamme taustaasi ja tämän hetkistä vointiasi varmistaaksemme, että sinun on turvallista osallistua retriittiin. Vastaathan siihen rehellisesti. Olemme sinuun yhteydessä tarpeen vaatiessa. Jos jokin lomakkeen kohta on sinulle epäselvä, kysy meiltä tarkennusta.

 

Jos osallistut ensimmäistä kertaa järjestämäämme retriittiin, haastattelemme sinut lyhyesti puhelimitse/zoomissa ennen tapahtumaa. Haastattelu on samalla hyvä tilaisuus kysyä kysymyksiä ja ilmaista ajatuksia liittyen tapahtumaan. Meihin voi olla myös aiemmin yhteydessä, jos jokin asia mietityttää. Jos olet ollut tapahtumissamme, mutta haluaisit jutella kanssamme etukäteen, tai jos elämäntilanteessasi on tapahtunut muutoksia joista meidän olisi hyvä tietää, ole meihin yhteydessä.

 

2. Maksa varausmaksu (50€, sisältyy retriitin kokonaishintaan) tai koko retriitin hinta

 

Paikkasi retriittiin on varattu, kun olet täyttänyt ilmoittautumis- ja terveystietolomakkeet sekä maksanut varausmaksun (50€) tai koko retriitin hinnan. Lähetämme sinulle sähköpostiin vahvistusviestin, kun olet täyttänyt lomakkeet ja olemme saaneet maksusi. Jos retriitti menee täyteen, laitamme sinut jonotuslistalle, josta ilmoitamme sinulle erikseen. Jos yövyt tapahtumapaikassa, maksu (35€) suoritetaan rekisteröinnin yhteydessä käteiselle/mobilepaylla (voit ilmoittaa yöpymisestä halutessasi vasta rekisteröinnin yhteydessä).

 

Maksutiedot:

Retriitin hinta:

Tavallinen:

370€ / Earlybird 340€ (ilmoittautuminen 26.5. mennessä)

Opiskelija / työtön / eläkeläinen:

340€ / Earlybird 300€ (ilmoittautuminen 26.5. mennessä)

(10€ alennus kaikista lippuryhmistä HB Finland ry:n jäsenille) 

(Hinnat sisältävät 10%alv:in)

Pankkitiedot

Saaja: Holotropic Breathwork Finland ry

Osoite: Parkinkatu 7 as 1, 20500 Turku, Finland

IBAN: FI20 7997 7990 1619 57

BIC: HOLVFIHH

Summa(€): Retriitin hinta TAI Varausmaksu (50€)

Viesti: Retreat 6/22 + etu- ja sukunimi 

 

Mikäli maksujen kanssa on ongelmia tai haluaisit osallistua retriittiin, mutta rahallinen tilanteesi ei salli sitä, ota yhteyttä ja mietitään yhdessä sopiva ratkaisu edetä asian kanssa. Jos maksat vain varausmaksun, loput retriitin hinnasta tulee maksaa viimeistään rekisteröinnissä, jolloin maksuvälineinä käyvät käteinen ja mobilepay. Jos joudut perumaan osallistumisesi, maksamme takaisin koko maksun, jos peruutus on tehty ennen 1.6. Mikäli peruutus tehdään tämän jälkeen, pidämme varausmaksun.

 

Koska hengittelysessiossa voi ilmetä toisinaan hyvin voimakkaita emotionaalisia ja kehollisia kokemuksia, sitä ei suositella raskaana oleville naisille, sydänongelmista ja korkeasta verenpaineesta kärsiville, henkilöille joilla on voimakkaita psykiatrisia häiriöitä, henkilöille joille on tapahtunut lähiaikoina murtumia tai tehty leikkauksia, tarttuvia tauteja akuutisti sairastaville tai epileptikoille. Jos et ole varma, onko menetelmä sinulle turvallinen, ota yhteyttä meihin.

Retriitin fasilitoijat

Valde Orrenmaa

Valde asuu Kaarinassa meren rannalla yhteisössä ystävien ja kissojensa kanssa. Hän on aloittanut Grof Transpersonal Training -koulutuksen 2016, valmistuen Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn fasilitoijaksi kesällä 2019. Menetelmä on hyvin lähellä hänen sydäntään ja se on tuonut paljon inspiraatiota ja voimavaroja päivittäiseen elämään. Valdella on takanaan uskontotieteen maisterin tutkinto, ja hän on ollut niin akateemisesti kuin käytännöllisesti kiinnostunut epätavallisista tajunnantiloista, meditaatiosta, psykedeeleistä, buddhalaisuudesta ja muista mystiikkaa sivuavista uskonnoista. Hän on tietokirjailija, aguahara-ohjaaja ja on aloittanut juuri kognitiivisen lyhytterapian opinnot. Yhtenä hänen intohimonaan on yhdistää jooginen elämäntapa nykyiseen yhteiskuntaan. Valde saa paljon iloa meditoinnista, metsässä pyöräilystä, pianon soittamisesta ja aidosta yhteydestä muihin ihmisiin. 

Rachel Bongartz

Born and raised in Belgium, experienced Holotropic Breathwork for the first time in 2005 and from then on it has become an important part of her life. She studied Clinical Psychology and later Transpersonal Psychology and Consciousness Studies. In August 2016, she accomplished the Grof Transpersonal Training and became a facilitator in Holotropic Breathwork. Self-awareness and spiritual growth is very important to her. She is a passionate 5 Rhythms dancer and she has experienced that expanded holotropic states of consciousness carry the potential for healing and self-fulfilment.

fullsizeoutput_1fd.jpeg
64364049_615310965647874_752604380806932