top of page

Tupla Holotrooppinen Hengitystyöskentely -retriitti

Tietoisuuden Tila, Kemiönsaari, 5.-8.3.

Tapahtuma myös facebookissa

Tietoisuuden Tila

Merikodintie 20, 25830 Västanfjärd, Kemiönsaari

Työpajan hinta (sisältää varausmaksun 50€):

Tavallinen hinta:

370€ / Earlybird 340€ (ilmoittautuminen 29.2. mennessä)

Opiskelija / työtön / eläkeläinen:

340€ / Earlybird 310€ (ilmoittautuminen 29.2. mennessä)

(10€ alennus kaikista lippuryhmistä HB Finland ry:n jäsenille) 

(Hinnat sisältävät 10% alv:in)

Tämä holotrooppinen retriitti järjestetään luonnonkauniissa Tietoisuuden Tilan retriittikeskuksessa Kemiönsaaressa, kaukana arjen hälinästä ja kaupunkien melusta. Torstaina annamme itsemme laskeutua rauhassa paikalle ja valmistaudumme seuraavien päivien hengityssessioihin. Sekä perjantaina että lauantaina on kaksi Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn sessiota, joista molempina päivinä jokainen osallistuja hengittää yhdessä ja toimii sitterinä toisessa. Sunnuntaina keskitymme kokemusten integroimiseen: päivän tarkoituksena on tarjota ja kokeilla erilaisia menetelmiä ja harjoitteita, jotka voivat tukea viikonlopun aikana saatuja kokemuksia ja auttaa meitä tuomaan niitä osaksi arkielämäämme.

 

Majoitus ja maukas kasvisruoka sisältyvät työpajaan, joten voit antautua koko olemuksellasi sisäiselle prosessille ja pyhittää pidennetyn viikonlopun itsellesi. Iltaisin on mahdollisuus saunaan ja uimiseen. Työpajassa on tilaa enintään 18 osallistujalle. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta hengitystyöskentelystä, tuplahengittely onkin erinomainen keino tutustua menetelmään syvällisesti. Työpaja pidetään englanniksi ja käännetään tarvittaessa suomeksi. Majoitus tapahtuu jaetuissa huoneissa, Tietoisuuden Tilalla on myös muutama yhden hengen huone, jotka maksavat työpajan ajalta 30€ (maksu rekisteröitymisen yhteydessä). Pyrimme organisoimaan mahdollisimman paljon yhteiskyytejä Tietoisuuden Tilalle, tarvittaessa haemme sinut tapahtumapaikalle Kemiönsaaren linja-autoasemalta.

Alustava aikataulu

Torstai

17:00-21:00 Työpajan rekisteröityminen, avaaminen ja valmistautuminen Holotrooppiseen Hengitystyöskentelyyn

 

Perjantai

9:00-21:00 2x hengityssessiot ja puhepiiri, mahdollisuus saunaan ja avantoon

 

Lauantai

9:00-21:00 2 x hengityssessiot ja puhepiiri, mahdollisuus saunaan ja avantoon

 

Sunnuntai

9:00-14:30 Integraatio ja työpajan sulkeminen


 

Näin varaat paikkasi työpajaan

1. Täytä ilmoittautumis- ja terveystietolomake alla olevasta linkistä

https://docs.google.com/forms/d/1dc2i_9J36wLkXF2mBlk9IpGQtYOC1YOYOCv5aKTA-pY/

 

2. Maksa varausmaksu (50€) tai koko työpajan hinta

(maksutiedot alhaalla)

 

Paikkasi työpajassa on varattu, kun olet täyttänyt ilmoittautumis- ja terveystietolomakkeet sekä maksanut varausmaksun tai koko työpajan hinnan. Jos työpaja menee täyteen, laitamme sinut jonotuslistalle, josta ilmoitamme sinulle erikseen.

 

Terveystietolomakkeen tarkoituksena on kartoittaa osallistujien taustoja niiltä osin, kuin

työpajan turvallinen toteuttaminen edellyttää. Mikäli vastaat johonkin kohtaan kyllä, se ei

välttämättä tarkoita, ettet voi osallistua, vaan tässä tapauksessa otamme sinuun yhteyttä ja pyrimme löytämään yhdessä turvallisen etenemissuunnitelman. Jos jokin lomakkeen

kohta on sinulle epäselvä, kysy meiltä tarkennusta tai jätä kohta tyhjäksi, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Haastattelemme uudet hengittelijät puhelimitse/skypessä ennen työpajaa, jolloin tarjoutuu hyvä tilaisuus kysyä kysymyksiä ja ilmaista ajatuksia liittyen työpajaan. Myös meihin voi olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse, jos jokin asia mietityttää!

 

Maksutiedot

Työpajan hinta (sisältää varausmaksun 50€):

Tavallinen hinta:

370€ / Earlybird 340€ (ilmoittautuminen 29.2. mennessä)

Opiskelija / työtön / eläkeläinen:

340€ / Earlybird 310€ (ilmoittautuminen 29.2. mennessä)

(10€ alennus kaikista lippuryhmistä HB Finland ry:n jäsenille) 

(Hinnat sisältävät 10% alv:in)

 

Varataksesi paikkasi työpajassa, sinun tulee maksaa varausmaksu (50€) tai koko työpajan hinta.

Pankkitiedot:

Saaja: Holotropic Breathwork Finland ry

Osoite: Parkinkatu 7 as 1, 20500 Turku, Finland

IBAN: FI20 7997 7990 1619 57

BIC: HOLVFIHH

Summa(€): Työpajan hinta (370€/340€/310€) / varausmaksu (50€)

Viesti: Workshop 3/20 + etu- ja sukunimi 

 

Voit maksaa halutessasi työpajan käteisellä. Tässä tapauksessa pyydämme, että maksat varausmaksun tilille ja lopun maksusta työpajaan saavuttaessa. Jos haluat yöpyä yhden hengen huoneessa, mainitse siitä rekisteröitymislomakkeessa tai laita meille sähköpostia. Huoneen hinta koko viikonlopulta on 30€ ja se maksetaan käteisellä rekisteröitymisen yhteydessä. Yhden hengen huoneita on rajattu määrä, joten emme voi taata sellaisen saamista.

 

Mikäli maksujen kanssa on ongelmia tai haluaisit osallistua työpajaan, mutta rahallinen tilanteesi ei salli sitä, ota yhteyttä ja mietitään yhdessä sopiva ratkaisu edetä asian kanssa.

Jos joudut perumaan osallistumisesi työpajaan, maksamme takaisin koko maksun, jos peruutus on tehty ennen 21.2. Jos peruutus on tehty tämän jälkeen, pidämme varausmaksun.

 

Koska hengittelysessiossa voi ilmetä toisinaan voimakkaita tunteellisia ja fyysisiä kokemuksia, sitä ei suositella raskaana oleville naisille, sydänongelmista ja korkeasta verenpaineesta kärsiville, henkilöille joilla on voimakkaita psykiatrisia häiriöitä, henkilöille joille on tapahtunut lähiaikoina murtumia tai tehty leikkauksia, tarttuvia tauteja akuutisti sairastaville tai epileptikoille. Jos et ole varma, onko työpaja sinulle turvallinen, ota yhteyttä meihin jolloin voimme jutella tilanteestasi.

Facilitators of the workshop
tomek.jpg

Tomasz (Tomek) Kwiecinski started his work with Holotropic Breathwork in 2010 and become certified in 2015. He is founder of Holotropic Poland, very passionate about combining holotropic breathwork with traditional deep psychology tools and life coaching. Also involved in traditional shamanic ceremonies and supporting artists on their way. He leaded, facilitated and was apprentice on workshops in USA, Colombia and 9 european countries. As a participant, he spend about 300 days in several workshops - holotropic, coaching, massage therapy, shamanic, tantric, interpersonal trainings, relationships and business.
Privately loves nature, travels and sports.

fullsizeoutput_1fd.jpeg

Valde Orrenmaa lives in Finland, Kaarina, in little commune with his friends and cats. He started the Holotropic Breathwork training in summer 2016 and got certified in summer 2019. He has masters degree in comparative religion and has been academically and practically interested in non-ordinary states of consciousness, meditation, psychedelics, buddhism and other mystically oriented branches of religions. Lately he has been interested in the connection between music, singing and non-ordinary states of consciousness. Right now he is writing a book about former birth hospital in Turku. He loves meditation, biking in the forest, playing piano and genuine connection with other beings. 

26230623_10215792037060590_7734634654877

Rachela Dobrzanska is now finishing her degree in Social psychology. Work with expanded states of consciousness fascinates her as a support of her own personal growth and a way to help others. In life she has been through a lot of traumatic experiences with which she then worked through during holotropic breathwork sessions in Poland, Russia and Spain. That inspired and push her to begin Grof Transpersonal Training and to support other along their path. In everyday life she own her own company, producing and selling organic cosmetics. She’s also a make up artist. She share’s her flat with twelve adopted little paws. She is a huge animal and nature lover.

bottom of page