top of page

Holotrooppinen Hengitystyöskentely ja integraatio -työpaja Jean Farrellin kanssa

Aulangon suuri huvila, Hämeenlinna, 22.3.-24.3.​2019

Työpajan hinta (sisältää varausmaksun 50€):

Tavallinen hinta:

270€ / Earlybird 250€ (ilmottautuminen 28.2. mennessä)

Jäsen / opiskelija / työtön / eläkeläinen:

250€ / Earlybird 230 (ilmottautuminen 28.2. mennessä)

Aulangon-Heikkilän tie 168, 13270 Hämeenlinna

Tämä kolmipäiväinen työpaja pidetään rauhallisessa luonnonmaisemassa Aulankojärven rannalla Aulangon suuressa huvilassa. Työpajassa on kaksi hengityssessiota, joista osallistujat hengittävät yhdessä ja toimivat sitterinä toisessa sessiossa. Työpajan teemana on integraatio, jossa käytännön harjoitusten avulla saamme työkaluja epätavallisissa tajunnantiloissa koettujen kokemusten integroimiseen osaksi jokapäiväistä elämää. Työpajan ohjaa lähes legendaarinen GTT-kouluttaja Jean Farrell Irlannista. Päivätyössään hän toimii psykoterapeuttina, työskennellen erityisesti traumojen parissa. Jean on fasilitoinut ja opettanut Holotrooppista Hengitystyöskentelyä asialle omistautuneena vuodesta 1996 lähtien. Hän on opettajana hyvin käytännönläheinen ja fasilitoijana todella taitava. Tämä on erinomainen tilaisuus tavata meidän rakastettu ja omalaatuinen opettajamme!

Työpaja on ihanteellinen syvään ja keskittyneeseen sisäiseen työskentelyyn. Sinun tarvitsee vain antautua sisämaailmallesi hengityksen avulla, me huolehdimme kaikesta muusta! Paikalla on maukasta vegaanista ruokaa, valmis majoitus, sauna ja avanto, luonnonrauha ja lämminhenkinen ryhmä kanssahengittelijöitä. Ja Jeanin integraatio-opastuksella laskeudut takuulla turvallisesti takaisin jokapäiväseen elämään uuden holotrooppisen inspiraation kera.

Alustava aikataulu:

Perjantain: 15:30 - 21:00, ilmottautuminen, työpajan avaaminen ja valmistautuminen

Lauantai: 9:00 - 21:00, 2x hengityssessiota

Sunnuntai: 9:00 - 15:00, integraatiota ja loppupiiri

Hinta sisältää vegaanisen päivällisen perjantaina, aamupalan, lounaan ja päivällisen lauantaina sekä aamupalan sunnuntaina. Lisäksi tarjolla on teetä, kahvia ja pientä naposteltavaa.

Majoittuminen

Aulangon suuressa huvilassa on 30 sänkyä erikokoisissa makuusaleissa, jonka lisäksi on mahdollisuus nukkua patjoilla hengittelysalissa. Makuusaleista tulee maksaa pieni lisämaksu, hengittelysalissa yöpyminen on ilmaista. Vessat ja suihkut sijaitsevat käytävillä. Yritämme saada kaikille haluamansa petipaikan, mutta koska eri kokoisia makuusaleja on rajoitetusti, emme voi taata valitsemaasi huonetta. Jos haluat enemmän yksityisyyttä, on mahdollistä yöpyä myös Scandic Hotel Aulangossa josta sinun pitää varata huone itse (hinta noin 100€ tuplahuoneesta/yöltä). Hotelli on 5 min ajomatkan päässä (2,7 km) huvilalta, jonne voimme järjestää autokyydin tarvittaessa. 

 

Huoneiden hinnat huvilalla:

4hh 5€/yö/yksi sänky, 3hh 7,5€/yö/yksi sänky, 2hh 10€/yö/yksi sänky, patjapaikat hengittelysalissa ovat ilmaisia. Voit maksaa majoituksen saapuessasi työpajaan.

Linkki Scandic hotel Aulankoon: https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/hameenlinna/scandic-aulanko


Näin varaat paikkasi työpajaan:
1. Täytä ilmottautumis- ja terveystietolomake alla olevasta linkistä
https://goo.gl/forms/mZWAvOAHyRcaiTl92


2. Maksa varausmaksu (50€) tai koko työpajan hinta
(maksutiedot alhaalla)

Paikkasi työpajassa on varattu, kun olet täyttänyt ilmottautumis- ja terveystietolomakkeet sekä maksanut varausmaksun tai koko työpajan hinnan. Jos työpaja menee täyteen, laitamme sinut jonotuslistalle, josta ilmoitamme sinulle erikseen.

Terveystietolomakkeen tarkoituksena on kartoittaa osallistujien taustoja niiltä osin, kuin
työpajan turvallinen toteuttaminen edellyttää. Mikäli vastaat johonkin kohtaan kyllä, se ei
välttämättä tarkoita, ettet voi osallistua, vaan tässä tapauksessa otamme sinuun yhteyttä ja
pyrimme löytämään yhdessä turvallisen etenemissuunnitelman. Jos jokin lomakkeen
kohta on sinulle epäselvä, kysy meiltä tarkennusta tai jätä kohta tyhjäksi, niin otamme sinuun yhteyttä.


Haastattelemme uudet hengittelijät puhelimitse/skypessä ennen työpajaa, jolloin tarjoutuu hyvä tilaisuus kysyä kysymyksiä ja ilmaista ajatuksia liittyen työpajaan. Myös meihin voi olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse, jos jokin asia mietityttää!


Maksutiedot:

 

Työpajan hinta (sisältää varausmaksun 50€):

Tavallinen: 270€ // Earlybird 250€ 28.2. mennessä.

Opiskelija / jäsen / työtön / eläkeläinen: 250€ // Earlybird 230€ 28.2. mennessä

Varataksesi paikkasi työpajassa, sinun tulee maksaa varausmaksu (50€) tai koko työpajan hinta.

Pankkitiedot
Saaja: Holotropic Breathwork Finland ry
Osoite: Parkinkatu 7 as 1, 20500 Turku, Finland
IBAN: FI20 7997 7990 1619 57
BIC: HOLVFIHH
Summa(€): Työpajan hinta (270€/250€/230€) / varausmaksu (50€)
Viesti: Workshop 3/19 + etu- ja sukunimi

 

Voit maksaa halutessasi työpajan käteisellä. Tässä tapauksessa pyydämme, että maksat varausmaksun tilille ja lopun maksusta työpajaan saavuttaessa.

Mikäli maksujen kanssa on ongelmia tai haluaisit osallistua työpajaan, mutta rahallinen tilanteesi ei salli sitä, ota yhteyttä ja mietitään yhdessä sopiva ratkaisu edetä asian kanssa.

Jos joudut perumaan osallistumisesi työpajaan, maksamme takaisin koko maksun, jos peruutus on tehty ennen 7.3. Jos peruutus on tehty tämän jälkeen, pidämme varausmaksun.
 

Koska hengittelysessiossa voi ilmetä toisinaan voimakkaita tunteellisia ja fyysisiä kokemuksia, sitä ei suositella raskaana oleville naisille, sydänongelmista ja korkeasta verenpaineesta kärsiville, henkilöille joilla on voimakkaita psykiatrisia häiriöitä, henkilöille joille on tapahtunut lähiaikoina murtumia tai tehty leikkauksia, tarttuvia tauteja akuutisti sairastaville tai epileptikoille. Jos et ole varma, onko työpaja sinulle turvallinen, ota yhteyttä meihin jolloin voimme jutella tilanteestasi.
 

About Jean Farrell
Jean_Farrell.jpg

Jean Farrell taught classics before training as a psychotherapist in 1972 and lectured in the Metropolitan University, Manchester. She moved to Ireland in 1982 and since then has worked as a psychotherapist in private practice. She is also teaching counselling skills for the National University of Ireland. For many years Jean has offered supervision and support to therapists and support workers in rape crises centres and other agencies dealing with trauma. Jean completed her training in Grof Holotropic Breathwork facilitation in 1996. Since then she has been facilitating monthly Holotropic Breathwork workshops at her own centre in Westport. For the last number of years Jean has facilitated at modules on the international Grof Transpersonal Training (GTT) in Spain, Denmark, Italy and Ireland. Jean and her husband share their lives with children in foster care. Jean enjoys creating a garden around her home and centre and is interested in metaphor and symbols.

bottom of page