top of page

Holotrooppinen Hengitystyöskentely -retriitti

Myötätunto-teemalla
15.-17.3. @ Ystävyyden Majatalo

Retriitin hinta:

Tavallinen:

460€ / Earlybird 420€ (ilmoittautuminen 1.3. mennessä)

Opiskelija / työtön / eläkeläinen:

400€ / Earlybird 360€ (ilmoittautuminen 1.3. mennessä)

(10€ alennus kaikista lippuryhmistä HB Finland ry:n jäsenille) 

(Hinnat sisältävät 10%alv:in)

75534297_10218789897972624_597091803803418624_n.jpeg

Kalkkilantie 74, 25110 Kruusila

Tervetuloa kokemaan hengitystyöskentelyn syvyyksiä ja myötätunnon lempeyttä! Holotropic Breathwork on voimakas ja voimauttava itsetutkiskelun menetelmä, jossa luodaan turvallinen ja kannateltu tila sisältä kumpuavalle spontaanille eheytymisprosessille. Kokemusta ei ohjata ulkoapäin, vaan siinä antaudutaan sisäisen viisauden kannatteluun, kukin omalla omalla tahdillaan ja tyylillään hengityksen ja musiikin avittamana. Retriitin aikana teemme myötätuntoon liittyviä harjoituksia ja keskitymme erityisesti itsemyötätunnon vahvistamiseen.

 

Perjantaina laskeudumme paikalle, tutustumme ryhmään ja syvennymme myötätuntoharjoitusten pariin. Lauantaina on kaksi hengityssessiota, joista jokainen hengittää yhdessä ja toimii sitterinä toisessa. Sunnuntaina syvennämme myötätuntoisesti integraatioprosessiamme. Iltaisin on mahdollisuus saunaan ja avantoon. 

 

Retriitti järjestetään Ystävyyden Majatalossa (Kalkkilantie 74, 25110 Kruusila, https://ystavyydenmajatalo.fi). Tapahtumapaikka sijaitsee Turun ja Helsingin välissä ja molemmista suunnista paikalle pääsee helposti linja-autolla. Ruokailu ja majoitus kuuluvat retriitin hintaan. Maukkaiden kasvisaterioiden lisäksi koko viikonlopun ajan on tarjolla kevyttä purtavaa ja teetä/kahvia. Majoitus tapahtuu pääosin omissa huoneissa.

 

Retriitti ei edellytä aikaisempaa kokemusta hengitystyöskentelystä. Tapahtuma järjestetään suomeksi ja/tai englanniksi, riippuen osallistujien kielitaustasta.

 

Alustava aikataulu

 

Lähetämme johdantoluennon Holotrooppiseen Hengitystyöskentelyyn videona, joka on pakollinen katsottava kaikille uusille osallistujille ennen retriittiä.

 

Perjantai

16:00-17:00 Rekisteröinti 

17:00 Retriitin avaaminen

18:30 Illallinen 

19:30 Myötätuntoharjoituksia 

21:00 Vapaata aikaa / sauna

 

Lauantai

8:00 Aamupala

9:00-21:00 Hengittelysessiot, ruokailut ja iltapiiri

21:00 Vapaata aikaa/sauna

 

Sunnuntai

8:00 Aamupala

9:00-12:00 Myötätuntoisesti kohti integraatiota

12:00-14:00 Loppupiiri ja vinkkejä kotiinpaluuseen

14:00 Lounas
 

Näin varaat paikkasi retriittiin

1. Täytä ilmoittautumis- ja terveystietolomake alla olevasta linkistä

https://docs.google.com/forms/d/1RPv7n6RkLm6f9k6SHUaM8ZPe78M17DD60ZwlmSj8g5c

 

Terveystietolomakkeella varmistamme, että voimme tukea sinua retriitin aikana parhaalla mahdollisella tavalla ja että sinun on turvallista osallistua retriittiin. Vastaathan siihen rehellisesti. Jos jokin lomakkeen kohta on sinulle epäselvä, kysy meiltä tarkennusta.

 

2. Maksa varausmaksu (50€) tai koko retriitin hinta

(maksutiedot alhaalla)

Paikkasi retriittiin on varattu, kun olet täyttänyt ilmoittautumis- ja terveystietolomakkeen sekä maksanut varausmaksun (50€) tai koko retriitin hinnan. Varausmaksu sisältyy retriitin kokonaishintaan. Lähetämme sinulle sähköpostiin vahvistusviestin, kun olet täyttänyt lomakkeet ja olemme saaneet maksusi. Jos retriitti on täynnä, laitamme sinut jonotuslistalle, josta ilmoitamme sinulle erikseen. 

 

Jos osallistut ensimmäistä kertaa Holotropic Breathwork Finland ry:n järjestämään tapahtumaan, sinun tulee katsoa ennen retriittiä johdantoluento Holotrooppiseen Hengitystyöskentelyyn (englanninkielinen luentovideo on kestoltaan n. 2h). Haastattelemme sinut myös lyhyesti puhelimitse/zoomissa. Myös meihin voi olla yhteydessä, jos jokin asia mietityttää. Jos olet ollut aiemmin tapahtumissamme, mutta haluaisit jutella kanssamme etukäteen, tai jos elämäntilanteessasi on tapahtunut muutoksia, joista meidän olisi hyvä tietää, ole meihin yhteydessä.

 

Maksutiedot

Retriitin hinta:

Tavallinen:

460€ / Earlybird 420€ (ilmoittautuminen 1.3. mennessä)

Opiskelija / työtön / eläkeläinen:

400€ / Earlybird 360€ (ilmoittautuminen 1.3. mennessä)

(10€ alennus kaikista lippuryhmistä HB Finland ry:n jäsenille) 

(Hinnat sisältävät 10%alv:in)

 

Pankkitiedot

Saaja: Holotropic Breathwork Finland ry

Osoite: Parkinkatu 7 as 1, 20500 Turku, Finland

IBAN: FI20 7997 7990 1619 57

BIC: HOLVFIHH

Summa(€): Retriitin hinta TAI Varausmaksu (50€)

Viesti: Retreat 3/24 + etu- ja sukunimi 

 

Mikäli maksujen kanssa on ongelmia tai haluaisit osallistua retriittiin, mutta rahallinen tilanteesi ei salli sitä, ota yhteyttä ja mietitään yhdessä sopiva ratkaisu. Jos maksat vain varausmaksun, loput retriitin hinnasta tulee maksaa viimeistään rekisteröinnissä, jolloin maksuvälineinä käyvät käteinen, kortti ja mobilepay. Jos joudut perumaan osallistumisesi, maksamme takaisin koko maksun, jos peruutus on tehty ennen 1.3. Mikäli peruutus tehdään tämän jälkeen, pidätämme varausmaksun. 

 

Koska hengittelysessiossa voi ilmetä toisinaan hyvin voimakkaita emotionaalisia ja kehollisia kokemuksia, sitä ei suositella raskaana oleville naisille, sydänongelmista ja korkeasta verenpaineesta kärsiville, henkilöille joilla on voimakkaita psykiatrisia häiriöitä, henkilöille joille on tapahtunut lähiaikoina murtumia tai tehty leikkauksia, tarttuvia tauteja akuutisti sairastaville tai epileptikoille. Jos et ole varma, onko retriitti sinulle turvallinen, ota yhteyttä meihin.

 

Retriitin fasilitoijat

Valde Orrenmaa

Valde asuu Kaarinassa meren rannalla yhteisössä ystävien ja kissojensa kanssa. Hän on aloittanut Grof Transpersonal Training -koulutuksen 2016, ja on valmistunut Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn fasilitoijaksi vuonna 2019. Menetelmä on Valdelle hyvin rakas, se on syventänyt huomattavasti hänen omaa polkuaan ja tuonut perustavanlaatuisen ymmärryksen hyväksyvän, kannatellun ja turvallisen tilan tärkeydestä ihmisen sisäisessä kasvussa. Valdella on takanaan uskontotieteen maisterin tutkinto, ja hän on niin akateemisesti kuin käytännöllisesti kiinnostunut epätavallisista tajunnantiloista, meditaatiosta, psykedeeleistä, buddhalaisuudesta ja muista mystiikkaa sivuavista uskonnoista. Hän on toiminut kouluttajana ja tapahtumakoordinaattorina suomalaisessa psycare-järjestössä Kotilossa. Hän on tietokirjailija, aguahara-ohjaaja, saattohoidon vapaaehtoinen ja opiskelee parhaillaan kognitiiviseksi lyhytterapeutiksi sekä mindfulness ohjaajaksi. Yhtenä hänen intohimonaan on yhdistää jooginen elämäntapa ja myötätuntoinen oleminen nykyiseen yhteiskuntaan. Valde saa paljon iloa metsästä, meditoinnista, musiikista, tanssimisesta, karaten ja kobudon harrastamisesta sekä aidosta yhteydestä muihin olentoihin.  

 

Jussi Alihanka

Jussi on kotoisin Turun saaristosta Rymättylästä asustaen nyt Kemiössä. Hän on ammatiltaan psykiatri ja psykoterapeutti. Jussi on valmistunut Holotrooppisen hengitystyöskentelyn fasilitoijaksi 2023. Jussia kiinnostavat erityisesti keholliset ja kokemukselliset metodit terapian tukena. Jussin kiinnostus kohti muuntuneita tajunnantiloja ja niiden kanssa työskentelyä on syntynyt omakohtaisista eheyttävistä kokemuksista. Erityisesti Holotrooppisella hengitystyöskentelyllä hän uskoo olevan potentiaalia ihmisten eheytymis- ja kasvuprosesseissa ja pyrkii siksi tekemään menetelmästä tunnetumman ja lisäämään sen saavutettavuutta Suomessa. 

 

 

Iida Hokkanen

Iida löysi holotrooppisen hengitystyöskentelyn vuonna 2019 ja siitä alkaen menetelmä on ollut tärkeä osa hänen omaa eheytymismatkaansa. Hengitystyöskentelyn ympärille rakentuva turvallinen, rakkaudellinen ja voimaannuttava yhteisö on tuntunut kodilta niin vahvasti, että Iida inspiroitui aloittamaan Holotrooppisen hengitystyöskentelyn ohjaajakoulutuksen vuonna 2022. 

 

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja keho-mieli-sielu yhteyden mahdollistaminen yksilöille, ryhmille ja yhteisöille on Iidan kutsumus. Hän myös on luontoyhteysohjaaja ja hengitysvalmentaja. Omaa yhteyttä autenttiseen itseen hän tutkiskelee mielellään äänen, liikkeen, tietoisen hengityksen, sekä luontokokemuksien avulla. 

 

Arjessa Iida on henkilöstöalan ammattilainen, äiti ja pörröisen koiran ulkoiluttaja.

Holotropic (3 of 12).jpg
fullsizeoutput_1fd.jpeg
bottom of page