top of page

Holotrooppinen Hengitystyöskentely -viikonloppuretriitti

27.-29.9. Kivilahden Hyvinvointikeskus, Suolahti, Jyväskylän lähellä

Retriitin hinta

Tavallinen:

470€ / Earlybird 430€ (ilmoittautuminen 15.9. mennessä)

Opiskelija / työtön / eläkeläinen:

410€ / Earlybird 370€ (ilmoittautuminen 15.9. mennessä)

-5€ alennus tuodessasi omat liinavaatteet

(10€ alennus kaikista lippuryhmistä HB Finland ry:n jäsenille) 

(Hinnat sisältävät 10%alv:in)

Tippatehtaanpolku 34, 44200 Suolahti

Tervetuloa kokemaan hengitystyöskentelyn syvyyksiä syksyiselle retriitille Kivilahden Hyvinvointikeskukseen! Holotropic Breathwork on voimakas itsetutkiskelun menetelmä, joka vahvistaa yhteyttä omaan sisäiseen viisauteen. Retriitin aikana on mahdollista antautua sisäiseen prosessiin turvallisessa, sallivassa ja tuetussa tilassa omalla tahdilla ja tyylillä. Perjantaina laskeudumme paikalle, tutustumme ryhmään ja valmistaudumme yhdessä sisäistä matkaa varten. Lauantaina on kaksi Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn sessiota, joista jokainen osallistuja hengittää yhdessä ja on sitterinä toisessa. Sunnuntaina tahti on rauhallinen: annamme aikaa ja tilaa kokemusten integroimiselle.

 

Retriitti järjestetään Suolahdella Kivilahden hyvinvointikeskuksessa, kauniin luonnon äärellä ja järven rannalla. (hyvinvointikeskus.net), Tippatehtaanpolku 34, 44200 Suolahti. Kivilahteen on neljänkymmenen minuutin ajomatka Jyväskylästä, tunti neljäkymmentä minuuttia Kuopiosta, ja lähin bussipysäkki tuo kahden kilometrin päähän, josta voimme tarvittaessa hakea.

 

Retriitin hintaan sisältyy majoitus kahden hengen huoneissa. Erillistä maksua vastaan (90€) on mahdollisuus myös omaan huoneeseen. Maukas kasvisruoka sisältyy retriitin hintaan. Käytössämme on myös sauna kauniin Keitelejärven rannalla.

 

Retriitti ei edellytä aikaisempaa kokemusta hengitystyöskentelystä. Puhumme retriitillä suomea ja/tai englantia, riippuen osallistujien kielitaidoista. Tulkkaamme tarvittaessa.


 

Alustava aikataulu

 

Perjantai

16:30-17:00 Retriittiin rekisteröityminen

17:00-21:00 Retriitin avaaminen, ruokailu ja valmistavia harjoituksia

21:00-23:00 Omaa aikaa / sauna

 

Lauantai

8:00 Aamupala

9:00-21:00 2 x Hengityssessiot, ruokailut ja iltapiiri

21:00-23:00 Omaa aikaa / sauna

 

Sunnuntai

8:00 Aamupala

9:00-14:00 Aikaa integraatioon ja vinkkejä kotiinpaluuseen

14:00 Loppulounas


 

Näin varaat paikkasi retriittiin

1. Täytä ilmoittautumis- ja terveystietolomake alla olevasta linkistä

https://docs.google.com/forms/d/1ZKz_CkpWBB3F9BiiCYaVeJ4GfeiKXBeTnKpNcHvoMdU/


Terveystietolomakkeella varmistamme, että voimme tukea sinua retriitin aikana parhaalla mahdollisella tavalla ja että sinun on turvallista osallistua retriittiin. Vastaathan siihen rehellisesti. Jos jokin lomakkeen kohta on sinulle epäselvä, kysy meiltä tarkennusta.

 

2. Maksa varausmaksu (50€) tai koko retriitin hinta

(maksutiedot alhaalla)

Paikkasi retriittiin on varattu, kun olet täyttänyt ilmoittautumis- ja terveystietolomakkeet sekä maksanut varausmaksun (50€) tai koko retriitin hinnan. Varausmaksu sisältyy retriitin kokonaishintaan. Lähetämme sinulle sähköpostiin vahvistusviestin, kun olet täyttänyt lomakkeet ja olemme saaneet maksusi. 

 

Jos osallistut ensimmäistä kertaa järjestämäämme tapahtumaan, saat katsottavaksi johdantoluennon menetelmään, jonka lähetämme sinulle ennen retriittiä. Haastattelemme lisäksi uudet osallistujat videopuhelulla. Jos jokin asia mietityttää, ole meihin yhteydessä. Jos olet ollut aiemmin tapahtumissamme ja haluaisit jutella kanssamme etukäteen, tai jos elämäntilanteessasi on tapahtunut muutoksia, joista meidän olisi hyvä tietää, ole meihin yhteydessä.

 

Maksutiedot

Retriitin hinta:

Tavallinen:

470€ / Earlybird 430€ (ilmoittautuminen 15.9. mennessä)

Opiskelija / työtön / eläkeläinen:

410€ / Earlybird 370(ilmoittautuminen 15.9. mennessä)

-5€ alennus tuodessasi omat liinavaatteet

(10€ alennus kaikista lippuryhmistä HB Finland ry:n jäsenille) 

(Hinnat sisältävät 10%alv:in)

Pankkitiedot

Saaja: Holotropic Breathwork Finland ry

Osoite: Parkinkatu 7 as 1, 20500 Turku, Finland

IBAN: FI20 7997 7990 1619 57

BIC: HOLVFIHH

Summa(€): Retriitin hinta TAI Varausmaksu (50€)

Viesti: Retreat 9/24 + etu- ja sukunimi 

 

Mikäli maksujen kanssa on ongelmia tai haluaisit osallistua retriittiin, mutta rahallinen tilanteesi ei salli sitä, ota yhteyttä ja mietitään yhdessä sopiva ratkaisu. Jos maksat vain varausmaksun, loput retriitin hinnasta tulee maksaa viimeistään rekisteröinnissä, jolloin maksuvälineinä käyvät käteinen ja korttimaksu. Jos joudut perumaan osallistumisesi, maksamme takaisin koko maksun, jos peruutus on tehty ennen 15.9. Mikäli peruutus tehdään tämän jälkeen, pidämme varausmaksun. 

 

Koska hengittelysessiossa voi ilmetä toisinaan hyvin voimakkaita emotionaalisia ja kehollisia kokemuksia, sitä ei suositella raskaana oleville naisille, sydänongelmista ja korkeasta verenpaineesta kärsiville, henkilöille joilla on voimakkaita psykiatrisia häiriöitä, henkilöille joille on tapahtunut lähiaikoina murtumia tai tehty leikkauksia, tarttuvia tauteja akuutisti sairastaville tai epileptikoille. Jos et ole varma, onko retriitti sinulle turvallinen, ota yhteyttä meihin.

 

Retriitin fasilitoijat

 

​​

Valde Orrenmaa

Sertifioitu Holotropic Breathwork fasilitoja (GTT)

Transpersoonallinen konsultti, kognitiivinen lyhytterapeutti, uskontotieteilijä

HB Finland ry:n puheenjohtaja

valde.orrenmaa@protonmail.com

valdeorrenmaa.fi

 

Valde on Kaarinassa asuva yhteisöllinen mystikko, jota kutsuu syvyys ja myötätunnon harjoittelu. Hän on työskennellyt niin yksittäisten ihmisten ja kuin ryhmien kanssa eheytymisen, sisäisen kasvun, meditaation ja parantavien tajunnantilojen parissa, ja on rauhallisella läsnäolollaan lempeä ja vahva tilanpitäjä. Hän on valmistunut Grof Transpersonal Training -koulutuksesta Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn fasilitoijaksi ja transpersoonalliseksi konsultiksi vuonna 2019. Holotrooppinen perspektiivi on tuonut hänelle perustavanlaatuisen ymmärryksen jokaisessa olevasta sisäisestä viisaudesta sekä hyväksyvän, kannatellun ja turvallisen tilan tärkeydestä ihmisen sisäisessä kasvussa. Valde on kognitiivinen lyhytterapeutti, uskontotieteilijä ja tietokirjailija, ja hänen erikoisalaansa ovat epätavalliset tajunnantilat ja kokemukset. Hän on toiminut lisäksi kouluttajana ja tapahtumakoordinaattorina suomalaisessa psycare-järjestössä Kotilossa, työskennellyt vapaaehtoisena saattohoidon kentällä ja opiskelee parhaillaan mindfulness-ohjaajaksi. Valde saa paljon iloa metsästä, meditoinnista, musiikista, tanssimisesta, karatesta sekä aidosta yhteydestä muihin olentoihin. 

 

Jussi Alihanka

Sertifioitu Holotropic Breathwork fasilitoija (GTT)

Psykiatrian erikoislääkäri, päihdelääkäri, integratiivinen psykoterapeutti, 

HB Finland ry:n varapuheenjohtaja

j.alihanka@proton.me

https://minduu.fi/fi/profiili/jussi_alihanka

 

Jussi on kotoisin Turun saaristosta Rymättylästä asustaen nyt Kemiönsaaressa.   Hän valmistui Grof Transpersonal Training koulutuksesta Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn fasilitoijaksi keväällä 2023. Hän oli yhdessä Valden kanssa perustamassa Holotropic Breathwork Finland yhdistystä 2018. Jussin kiinnostus kohti muuntuneita tajunnantiloja ja niiden kanssa työskentelyä on syntynyt  omakohtaisista eheyttävistä kokemuksista. Nämä kokemukset ovat myös ohjanneet Jussia tutustumaan erilaisiin tapoihin hahmottaa ja ymmärtää ihmiskokemusta. Keskeisimmät tekijät Jussin työskentelyssä ovat turvallisuus sekä ”Sisäisen viisauden” konsepti, joka pyrkii kuvaamaan ihmiskehon, -mielen ja -sielun spontaania taipumusta eheytymiseen ja kasvuun. 

Hän uskoo, että holotrooppisella hengitystyöskentelyllä ja sen periaatteilla on paljon annettavaa niin psykoterapian, eheytymisen, kasvun kuin itsetuntemuksen lisäämisen tukena ja pyrkii siksi tekemään menetelmästä tunnetumman ja lisäämään sen saavutettavuutta Suomessa.


 

 

Iida Hokkanen

 

Holotropic Breathwork Fasilitoija -koulutettava (GTT)

Somatic Experiencing -traumaterapeuttikoulutettava

Hengitysvalmentaja, luontoyhteysohaaja, HR -ammattilainen

HB Finland ry:n hallituksen jäsen ja some-vastaava

ihmenergia@gmail.com

www.ihmenergia.com


 

Iida löysi holotrooppisen hengitystyöskentelyn vuonna 2019 ja siitä alkaen menetelmä on ollut tärkeä osa hänen omaa eheytymismatkaansa. Hengitystyöskentelyn ympärille rakentuva turvallinen, rakkaudellinen ja voimaannuttava yhteisö on tuntunut kodilta niin vahvasti, että Iida inspiroitui aloittamaan Holotrooppisen hengitystyöskentelyn fasilitoijakoulutuksen vuonna 2022. 

 

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja keho-mieli-sielu yhteyden mahdollistaminen yksilöille, ryhmille ja yhteisöille on Iidan kutsumus. Hän myös on luontoyhteysohjaaja ja hengitysvalmentaja, sekä kouluttautuu Somatic Experiencing -kehollisen traumatyöskentelyn terapeutiksi. Yhteyttä autenttiseen itseen hän tutkiskelee mielellään äänen, liikkeen, tietoisen hengityksen, sekä luontokokemuksien avulla. 

 

Arjessa Iida on henkilöstöalan ammattilainen, äiti ja pörröisen koiran ulkoiluttaja.

fullsizeoutput_1fd.jpeg
bottom of page