Holotrooppinen Hengitystyöskentely -viikonlopputyöpaja 18.-20.9.2020 Turussa

***TYÖPAJA ON TÄYNNÄ***

Työpajan hinta (sisältää varausmaksun 50€):

Tavallinen hinta:

250€ / Earlybird 220€ (ilmottautuminen 31.8. mennessä)

Opiskelija / työtön / eläkeläinen:

220€ / Earlybird 190€ (ilmottautuminen 31.8. mennessä)

(10€ alennus kaikista lippuryhmistä HB Finland ry:n jäsenille) 

(Hinnat sisältävät 10%alv:in)

Konsan Kartano, Virusmäentie 9, 20300 Turku

Näinä erikoisina aikoina olemme vakuuttuneita, että sisäiselle työskentelylle on paljon tarvetta. Olemmekin iloisia, että voimme järjestää syksyn ensimmäisen täysimittaisen Holotrooppinen Hengitystyöskentely -työpajan Turussa 18.-20. syyskuuta! Perjantaina laskeudumme rauhassa paikalle ja valmistaudumme sisäistä matkaa varten. Lauantaina on kaksi Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn sessiota, joista jokainen osallistuja hengittää yhdessä ja toimii sitterinä toisessa. Sunnuntaina annamme aikaa ja tilaa itsellemme sekä tarjoamme menetelmiä ja vinkkejä kokemusten integroimiseen.

 

Työpaja ei edellytä aikaisempaa kokemusta hengitystyöskentelystä. Työpaja järjestetään Konsan kartanolla Turussa (Virusmäentie 9, 20300 Turku) bussiyhteyden ja kävelymatkan päässä Turun keskustasta. Tilaa on 18 osallistujalle. Työpajassa on tarjolla kevyttä purtavaa ja teetä/kahvia sekä vegaaninen päivällinen ja lounas lauantaina. Tapahtumapaikassa on mahdollista majoittua hengittelysalin lattialla (15€/yö, sisältää aamiaisen). Työpaja pidetään suomeksi ja/tai englanniksi, riippuen osallistujien kielitaustasta. Toimimme tarvittaessa tulkkina.

Alustava aikataulu

 

Perjantai

16:30-18:00 Johdantoluento Holotrooppiseen Hengitystyöskentelyyn (pakollinen uusille osallistujille)

18:00-21:00 Työpajan avaaminen ja valmistautuminen Holotrooppiseen Hengitystyöskentelyyn

 

Lauantai

9:00-21:00 2 x Hengityssessiot ja puhepiiri

 

Sunnuntai

9:00-15:00 Menetelmiä ja vinkkejä integraatioon, työpajan sulkeminen


 

Näin varaat paikkasi työpajaan:

1. Täytä ilmoittautumis- ja terveystietolomake alla olevasta linkistä

https://docs.google.com/forms/d/1TFzaGb4QmDhTf0a1420wlqSLFGt8ueXOuXvqome7-n8

 

Terveystietolomakkeen tarkoituksena on kartoittaa osallistujien taustoja niiltä osin, kuin

työpajan turvallinen toteuttaminen edellyttää. Mikäli vastaat johonkin kohtaan kyllä, se ei

välttämättä tarkoita, ettet voi osallistua, vaan tässä tapauksessa otamme sinuun yhteyttä ja pyrimme löytämään yhdessä turvallisen etenemissuunnitelman. Jos jokin lomakkeen

kohta on sinulle epäselvä, kysy meiltä tarkennusta tai jätä kohta tyhjäksi, niin otamme sinuun yhteyttä.

2. Maksa varausmaksu (50€) tai koko työpajan hinta

(maksutiedot alhaalla)

 

Paikkasi työpajassa on varattu, kun olet täyttänyt ilmoittautumis- ja terveystietolomakkeet sekä maksanut varausmaksun tai koko työpajan hinnan. Jos maksat vain varausmaksun, loput työpajan hinnasta tulee maksaa viimeistään rekisteröinnissä, jolloin maksuvälineinä kelpaavat käteinen ja mobilepay. Jos yövyt tapahtumapaikassa, maksu käteisellä rekisteröitymisen yhteydessä (15€/yö). Jos työpaja menee täyteen, laitamme sinut jonotuslistalle, josta ilmoitamme sinulle erikseen.

 

Haastattelemme uudet hengittelijät puhelimitse/skypessä ennen työpajaa, jolloin tarjoutuu hyvä tilaisuus kysyä kysymyksiä ja ilmaista ajatuksia liittyen työpajaan. Myös meihin voi olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse, jos jokin asia mietityttää!

 

Maksutiedot:

Työpajan hinta (sisältää varausmaksun 50€):

Tavallinen: 250€ // Earlybird 220€ 31.8. mennessä.

Opiskelija / työtön / eläkeläinen: 220€ // Earlybird 190€ 31.8. mennessä

(10€ alennus kaikista lippuryhmistä HB Finland ry:n jäsenille) 

(Hinnat sisältävät 10%alv:in)

Pankkitiedot

Saaja: Holotropic Breathwork Finland ry

Osoite: Parkinkatu 7 as 1, 20500 Turku, Finland

IBAN: FI20 7997 7990 1619 57

BIC: HOLVFIHH

Summa(€): Työpajan hinta (250€/220€/190€) / varausmaksu (50€)

Viesti: Workshop 9/20 + etu- ja sukunimi 

 

Mikäli maksujen kanssa on ongelmia tai haluaisit osallistua työpajaan, mutta rahallinen tilanteesi ei salli sitä, ota yhteyttä ja mietitään yhdessä sopiva ratkaisu edetä asian kanssa.

Jos joudut perumaan osallistumisesi työpajaan, maksamme takaisin koko maksun, jos peruutus on tehty ennen 4.9. Jos peruutus on tehty tämän jälkeen, pidämme varausmaksun.

 

Koska hengittelysessiossa voi ilmetä toisinaan voimakkaita tunteellisia ja fyysisiä kokemuksia, sitä ei suositella raskaana oleville naisille, sydänongelmista ja korkeasta verenpaineesta kärsiville, henkilöille joilla on voimakkaita psykiatrisia häiriöitä, henkilöille joille on tapahtunut lähiaikoina murtumia tai tehty leikkauksia, tarttuvia tauteja akuutisti sairastaville tai epileptikoille. Jos et ole varma, onko työpaja sinulle turvallinen, ota yhteyttä meihin jolloin voimme jutella tilanteestasi.

Työpajan fasilitoijat

Nora McDonnell

Nora is a secondary school teacher in the west of Ireland and enjoys bringing the  holotropic perspective to her everyday interactions with young people. She has been involved with Holotropic Breathwork since the late nineties and certified as a GTT facilitator in 2011. Since then she has facilitated at workshops and training modules in Ireland, England, Slovenia, Czech Republic, Ukraine and Austria. She runs workshops in a scenic rural setting in Connemara, County Galway on the west coast with Claire Matthews.

She also regards herself as a freelance facilitator and enjoys travelling to share in the Holotropic Breathwork experience in all its capacities wherever it takes her. She sees Holotropic Breathwork as a way of life rather than just something she does.

 

 

 

 

 

 

Valde Orrenmaa

Valde lives in Finland, Kaarina, in little commune with his friends and cats. He started the Holotropic Breathwork training in summer 2016 and got certified in summer 2019. He has masters degree in comparative religion and has been academically and practically interested in non-ordinary states of consciousness, meditation, psychedelics, buddhism and other mystically oriented branches of religions. Lately he has been interested in the connection between music, singing and non-ordinary states of consciousness. Right now he is writing a book about former birth hospital in Turku. He loves meditation, biking in the forest, playing piano and genuine connection with other beings.

 

 

 

 

 

 

Jussi Alihanka

Jussi is from Turku Finland and he is a medical doctor and is specializing in psychiatry.  His interest about the healing potential of the non-ordinary states of consciousness comes from his own experiences with different practices. He is currently in the GTT holotropic breathwork facilitator training and also has started the TRE facilitator and MBSR teacher training. He is starting integrated psychotherapy training 2019. Jussi is together with Valde the founders of the Holotropic Finland ry and going to work passionately to make this practice more known and more available in Finland. Jussi grounds himself with swimming, climbing, friends, music and nature

Holotropic Breathwork Finland ry

info@holotropic.fi

  • Grey Facebook Icon