top of page

Holotrooppinen Hengitystyöskentely -työpaja:
Kuolema elämän peilinä

Työpajan hinta (sisältää varausmaksun 50€):

Tavallinen:

290€ / Earlybird 260€ (ilmoittautuminen 11.11. mennessä)

Opiskelija / työtön / eläkeläinen:

260€ / Earlybird 230€ (ilmoittautuminen 11.11. mennessä)

(10€ alennus kaikista lippuryhmistä HB Finland ry:n jäsenille) 

(Hinnat sisältävät 10%alv:in)

25.-27.11. Turku

Suikkilan Kartano, Satakunnantie 144, 21280 Turku

Tervetuloa syventymään sisäisen viisautesi äärelle syksyn pimeimpänä hetkenä. Työpajan teemana on vuodenkiertoa heijastellen Kuolema elämän peilinä. Haluamme tarjota turvallisen tilan jossa voimme tutkailla yhdessä niin sisäisen kuin fyysisen kuoleman aiheita avoimesti ja rehellisesti. Tarkastelemme holotrooppisesta näkökulmasta mikä on egokuoleman rooli ihmisen sisäisessä kasvussa, millä tavalla oman ja läheisten kuolevaisuuden kohtaaminen voi tukea elämänpolkuamme ja mitä marraskuinen luonto voi opettaa meille sisäisistä prosesseista. Työpajassa on tilaa kaikille tunteille ja ajatuksille mitä kuolema saattaakaan herättää. Myös hengitystyöskentelyssä on tilaa kaikille elämän ja kuoleman kokemuksille, ja toisinaan sessioissa saatamme kokea esimerkiksi psykospirituaalisen kuoleman ja uudelleensyntymisen kokemuksia, tai kohdata omaa tai läheistemme kuolevaisuutta ja kuolemaa.

 

Holotrooppinen Hengitystyöskentely on voimakas itsetutkiskelun menetelmä, joka vahvistaa yhteyttä sisäiseen viisauteen hengityksen, musiikin, keho- ja tunnetyöskentelyn sekä turvallisen tilan avulla. Työpajan aikana on mahdollista antautua sisäiseen prosessiin omalla tahdillaan ja tyylilään, ja niin valmistautumiseen kuin kokemusten integraatioon on varattu hyvin aikaa. Perjantaina laskeudumme paikalle, tutustumme ryhmään ja teemme työpajan teemaan liittyviä harjoituksia. Lauantaina on kaksi Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn sessiota, joista jokainen osallistuja hengittää yhdessä ja toimii sitterinä toisessa. Sunnuntaina annamme aikaa ja tilaa itsellemme sekä tarjoamme menetelmiä ja vinkkejä kokemusten integroimiseen. 

 

Työpaja pidetään Turussa historiallisessa Suikkilan kartanossa (Satakunnantie 144), 4 kilometrin päässä Turun keskustasta helppojen bussiyhteyksien päässä. Majoitus ei kuulu työpajan hintaan, mutta tapahtumapaikassa on mahdollista yöpyä hengittelytilassa 15€/yö. Voit halutessasi nukkua myös muualla, kunhan ehdit osallistumaan työpajaan aikataulujen puitteissa. Koko työpajan ajan on tarjolla kevyttä purtavaa ja teetä/kahvia. Lauantaina tarjotaan vegaaninen päivällinen ja lounas. Aamiainen on mahdollista ostaa erikseen (5€).

 

Työpaja ei edellytä aikaisempaa kokemusta hengitystyöskentelystä. Tilaa on 10 osallistujalle. 

 

Alustava aikataulu

 

Perjantai

16:00-17:30 Johdantoluento Holotrooppiseen Hengitystyöskentelyyn (pakollinen uusille osallistujille)

17:30-18:00 Työpajaan rekisteröityminen

18:00-21:00 Työpajan avaaminen, teemaan liittyviä harjoituksia ja valmistautuminen Holotrooppiseen Hengitystyöskentelyyn

21:00-23:00 Omaa aikaa

 

Lauantai

9:00-22:00 2 x Hengityssessiot, laskeutumista integraatioon

 

Sunnuntai

9:00-15:00 Integraation syventämistä ja vinkkejä kotiinpaluuseen


 

Näin varaat paikkasi työpajaan:

1. Täytä ilmoittautumis- ja terveystietolomake alla olevasta linkistä

https://docs.google.com/forms/d/1yJob4iMnLjkuIlWvyblHBVLn8WLl4W5LaUssGNS0rYg/

 

Terveystietolomakkeella kartoitamme taustaasi ja tämän hetkistä vointiasi, jotta osaamme ottaa tarvittaessa tilanteesi työpajan aikana huomioon ja varmistaaksemme, että sinun on turvallista osallistua työpajaan. Vastaathan siihen rehellisesti. Jos jokin lomakkeen

kohta on sinulle epäselvä, kysy meiltä tarkennusta.

 

2. Maksa varausmaksu (50€) tai koko työpajan hinta

(maksutiedot alhaalla)

Paikkasi työpajaan on varattu, kun olet täyttänyt ilmoittautumis- ja terveystietolomakkeet sekä maksanut varausmaksun (50€) tai koko työpajan hinnan. Varausmaksu sisältyy työpajan kokonaishintaan. Lähetämme sinulle sähköpostiin vahvistusviestin, kun olet täyttänyt lomakkeet ja olemme saaneet maksusi. Jos työpaja menee täyteen, laitamme sinut jonotuslistalle, josta ilmoitamme sinulle erikseen. 

 

Jos osallistut ensimmäistä kertaa Holotropic Breathwork Finland ry:n järjestämään tapahtumaan, haastattelemme sinut lyhyesti puhelimitse/zoomissa ennen työpajaa. Haastattelu on samalla hyvä tilaisuus kysyä kysymyksiä ja ilmaista ajatuksia liittyen viikonloppuun. Myös meihin voi olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse, jos jokin asia mietityttää. Jos olet ollut aiemmin tapahtumissamme, mutta haluaisit jutella kanssamme etukäteen, tai jos elämäntilanteessasi on tapahtunut muutoksia, joista meidän olisi hyvä tietää, ole meihin yhteydessä.

 

Maksutiedot:

Työpajan hinta (sisältää varausmaksun 50€):

Tavallinen:

290€ / Earlybird 260€ (ilmoittautuminen 11.11. mennessä)

Opiskelija / työtön / eläkeläinen:

260€ / Earlybird 230€ (ilmoittautuminen 11.11. mennessä)

(10€ alennus kaikista lippuryhmistä HB Finland ry:n jäsenille) 

(Hinnat sisältävät 10%alv:in)

Pankkitiedot

Saaja: Holotropic Breathwork Finland ry

Osoite: Parkinkatu 7 as 1, 20500 Turku, Finland

IBAN: FI20 7997 7990 1619 57

BIC: HOLVFIHH

Summa(€): Työpajan hinta TAI Varausmaksu (50€)

Viesti: Workshop 11/22 + etu- ja sukunimi 

 

Mikäli maksujen kanssa on ongelmia tai haluaisit osallistua työpajaan, mutta rahallinen tilanteesi ei salli sitä, ota yhteyttä ja mietitään yhdessä sopiva ratkaisu edetä asian kanssa. Jos maksat vain varausmaksun, loput työpajan hinnasta tulee maksaa viimeistään rekisteröinnissä, jolloin maksuvälineinä käyvät käteinen ja mobilepay. Jos joudut perumaan osallistumisesi, maksamme takaisin koko maksun, jos peruutus on tehty ennen 16.11. Mikäli peruutus tehdään tämän jälkeen, pidämme varausmaksun. 

 

Koska hengittelysessiossa voi ilmetä toisinaan hyvin voimakkaita emotionaalisia ja kehollisia kokemuksia, sitä ei suositella raskaana oleville naisille, sydänongelmista ja korkeasta verenpaineesta kärsiville, henkilöille joilla on voimakkaita psykiatrisia häiriöitä, henkilöille joille on tapahtunut lähiaikoina murtumia tai tehty leikkauksia, tarttuvia tauteja akuutisti sairastaville tai epileptikoille. Jos et ole varma, onko työpaja sinulle turvallinen, ota yhteyttä meihin.

 

Työpajan fasilitoijat

 

 

 

 

 

 

 

 

Valde Orrenmaa

Valde asuu Kaarinassa meren rannalla pienessä yhteisössä ystävien ja kissojensa kanssa. Hän on aloittanut Grof Transpersonal Training -koulutuksen 2016, valmistuen Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn fasilitoijaksi kesällä 2019. Menetelmä on hyvin lähellä hänen sydäntään ja se on tuonut paljon inspiraatiota ja voimavaroja päivittäiseen elämään. Valdella on takanaan uskontotieteen maisterin tutkinto, ja hän on ollut niin akateemisesti kuin käytännöllisesti kiinnostunut epätavallisista tajunnantiloista, meditaatiosta, psykedeeleistä, buddhalaisuudesta ja muista mystiikkaa sivuavista uskonnoista. Hän on tietokirjailija, aguahara-ohjaaja ja on aloittanut juuri kognitiivisen lyhytterapian opinnot. Yhtenä hänen intohimonaan on yhdistää jooginen elämäntapa nykyiseen yhteiskuntaan. Valde saa paljon iloa meditoinnista, metsässä pyöräilystä, pianon soittamisesta ja aidosta yhteydestä muihin ihmisiin. 


 

 

Anna Luik 

Anna asuu Tallinnassa, mutta työskentelee Suomessa lääkärinä. Hän aloitti koulutuksen Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn fasilitoijaksi vuonna 2016 ja valmistui vuonna 2018. Hengitystyöskentely, epätavalliset tajunnantilat, kasvilääkkeet ja psykedeelit kiinnostavat häntä vuosi vuodelta enemmän. Hänelle on tärkeää ymmärtää, miten pysyä terveenä niin mielen kuin kehon tasoilla. Luonto ja eläimet ovat Annalle tärkeitä. Anna puhuu viroa, suomea ja englantia.

fullsizeoutput_1fd.jpeg
AnnaLuik.jpg
bottom of page